Συνεχίζει τις επιτυχίες ο Χρήστος Καλογερόπουλος και στον Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Συνελήφθη πριν δύο μέρες στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες Αγρινίου, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Διάσελο, του δήμου Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας και του επιβλήθηκε Διοικητικό Πρόστιμο.

Ο πρώην Διοικητής της Π.Υ. Ν. Ζακύνθου, Χρήστος Καλογερόπουλος, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα πριν λίγους μήνες ως Διοικητής της Π.Υ. στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας φαίνεται ότι συνεχίζει το σπουδαίο έργο του με απτά αποτελέσματα…


Εξαιρετική δουλειά είχε κάνει και κατά τη διάρκεια της θητείας του στο νησί μας σε συνεργασία με τον τότε Διοικητή της Π.Υ. Ζακύνθου Γ. Μπαλαούρα, ο οποίος σήμερα είναι Διοικητής του 2ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών.

Χειρίστηκαν δύσκολα περιστατικά στο νησί μας, τη μεγάλη φωτιά στο Ναυάγιο, τα συνεχή περιστατικά στο Σκοπό, τις καταστροφές που άφησε πίσω του ο «Ιανός» και πολλές άλλες πυρκαγιές στα ορεινά του νησιού και πάντα συνεργάζονταν άψογα με τις τοπικές αρχές και υπηρεσίες.

Επίσης, όποτε χρειάστηκε «έτριξαν» δόντια για να κινητοποιηθούν υπηρεσίες και να διορθωθούν τα κακώς κείμενα…

Χαιρόμαστε, λοιπόν, όταν μαθαίνουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι συνεχίζουν να δίνουν καθημερινές μάχες σε άλλους τόπους, προκειμένου να παταχθεί η παραβατικότητα και να προστατεύονται το περιβάλλον και οι περιουσίες συνανθρώπων μας.

Εύγε!