Γιώργος Τζατζανάς – Παίκτης ΑΠΣ Ζάκυνθος | «Όταν θέλεις κάτι και δουλεύεις μπορείς να το καταφέρεις»

Ο Γιώργος Τζατζανάς που κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον ΑΠΣ Ζάκυνθος αναφέρθηκε στην παρουσία του με την ομάδα και στα όσα έζησε. Τόνισε πως έκανε προπονήσεις στην καραντίνα και πως τελικά κατέληξε στους «κυανοκίτρινους».
«Ολόκληρη την καραντίνα ενώ όλοι μου λέγανε πως δεν πρόκειται να ξεκινήσουμε και πως τζάμπα κάνω προπονήσεις, δεν σταμάτησα σχεδόν ούτε μια μέρα. Γιατί ήξερα ότι πήγα σε μια ομάδα σοβαρή, με στόχους και γιατί το πίστευα πολύ μέσα μου ότι θα ξαναρχίσουμε. Έτσι και έγινε. Γύρισα στην Ζάκυνθο 28 Φλεβάρη και από εκεί και πέρα αρχίσαμε» είπε αρχικά ο Γιώργος Τζατζανάς, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι η ομάδα άλλαξε εικόνα λόγω των τραυματισμών και κάποιων νέων μεταγραφών, ενώ είπε ότι ήταν μια τεράστια εμπειρία για τον ίδιο τα όσα έζησε με τη Ζάκυνθο.
«Η ομάδα άλλαξε σχεδόν εντελώς λόγω τραυματισμών και κάποιων παιδιών που δεν γύρισαν, αλλά γυρίσαμε όλοι διψασμένοι για διάκριση καθώς σχεδόν όλοι από τους συμπαίκτες μου κάνανε προπονήσεις και πρόσεχαν τον εαυτό τους. Aκολούθησαν 8 τελικοί για την πρώτη θέση… Μας κυνηγούσε ο Ναυπακτιακός Αστέρας, με πολλαπλάσιο μπάτζετ από εμάς, αλλά είχαμε το μεταξύ μας ματς μέσα στην έδρα μας. Και δύσκολα περνάς μέσα από τη Ζάκυνθο. Τους κερδίσαμε με 10 παίχτες. Κερδίσαμε επίσης 2 παιχνίδια απανωτά στο 96′ με γκολ του αρχηγού μας.Τελικά το πήραμε αήττητοι και πήγαμε στα μπαράζ στα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα αλλά ήταν μια εμπειρία ζωής. Μέσα από αυτό κατάλαβα πως όταν θέλεις κάτι και δουλεύεις γι’αυτό…μπορείς να το καταφέρεις! Ήμασταν μια οικογένεια με κοινό στόχο και πολύ δεμένοι».
Ο Γιώργος Τζατζανάς αποτέλεσε έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες της Ζακύνθου, βοηθώντας στην ομάδα να φτάσει σε ένα ιστορικό πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική.

Η συνέντευξη δόθηκε στην Equipo