Εθνικός Σκουλικάδου – Όλα δείχνουν αποχώρηση από τη Γ’ Εθνική

Με την «πλάτη στον τοίχο» βρίσκονται οι άνθρωποι του Εθνικού Σκουλικάδου που όλα δείχνουν ότι δεν θα δηλώσουν συμμετοχή για τη νέα Γ’ Εθνική. Ο σύλλογος που τη χρονιά που μας πέρασε έκανε μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα εξασφαλίζοντας την παραμονή του, βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική θέση και όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από τις Εθνικές Κατηγορίες για οικονομικούς λόγους. Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν γίνει αρκετές συναντήσεις μεταξύ των μελών της διοίκησης, ωστόσο δεν έχει βρεθεί ο τρόπος που θα μπορέσει το Σκουλικάδο να συνεχίσει να παίζει στη Γ’ Εθνική.
Όπως τονίζεται μάλιστα τόσο από τον τωρινό πρόεδρο της ομάδας Νεκτάριο Κολυβά όσο και από άλλα μέλη της διοίκησης του Εθνικού Σκουλικάδου η οικονομική βοήθεια είναι απαραίτητη για να συνεχίσει στη Γ’ Εθνική.
Να πούμε ότι αν όντως οριστικοποιηθεί η μη παρουσία του Εθνικού στις Εθνικές Κατηγορίες θα είναι η Τρίτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο από το 2015. Συγκεκριμένα εκείνη τη χρονιά ο Ζακυνθιακός που έκανε εξαιρετική πορεία αποφάσισε να μην συνεχίσει στις Εθνικές Κατηγορίες και υποβιβάστηκε, ενώ τη σεζόν 2018-2019 ο ΑΟ Κατασταρίου αγωνίστηκε επίσης στη Γ’ Εθνική και ενώ δεν γνώρισε τον υποβιβασμό, αποφάσισε να αποχωρήσει για τις Τοπικές Κατηγορίες.
Δυστυχώς αυτό αν συμβεί θα είναι δυσάρεστο για το Σκουλικάδο που με προπονητή τον Δημήτρη Νόλη, άμεσο συνεργάτη τον Παναγιώτη Τρουπιώτη και επίσης τον Κώστα Γιαννάτο (προπονητής τερματοφυλάκων ) και τον Γιώργο Μιχαλίτση (φροντιστής) έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια και πήρε μεγάλες νίκες εκτός έδρας όπως επί του Αίαντα Γαστούνης και του Παναιγιάλειου, ενώ κοίταξε στα μάτια ιστορικές ομάδες της κατηγορίας.

Νέες συναντήσεις μήπως ανατραπούν τα δεδομένα


Τα μέλη του Δ.Σ. του Εθνικού Σκουλικάδου θα προσπαθήσουν να συζητήσουν και πάλι και να βάλουν κάτω τα δεδομένα για τη συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, ωστόσο ήδη ξέρουν ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα δείξει τι θα κάνει η ομάδα για να προχωρήσει προς τα μπροστά και να αποφασίσει αν θα επιστρέψει στα Τοπικά Πρωταθλήματα.