Πρόκριση στους «16» του Ολυμπιακού Τουρνουά τένις για τον Σ. Τσιτσιπά – Πάλεψε αλλά αποκλείστηκε η Μ. Σάκκαρη στον ίδιο γύρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-0 σετ του Φράνσις Τιαφόε, πήρε άτυπη εκδίκηση από τον Αμερικανό για τον αποκλεισμό του από το Wimbledon και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται γιαπωνέζικο. Αυτό θα μπορούσε να πει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον Φράνσις Τιαφόε μετά το παιχνίδι τους στο Ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο. Ο Στεφ ήταν σε τρομερή βραδιά, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό του, επικράτησε 2-0 σετ και πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο.Σε αντίθεση με την τελευταία τους συνάντηση στο Wimbledon ο Τσιτσιπάς ήταν από την αρχή κυριαρχικός, πίεσε τον αντίπαλό του και έφτασε στην νίκη.

Aπό την πλευρά της, ολοκληρώθηκε η πορεία η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο , μετά την ήττα από την Άνα Σβιτολίνα με 2-1 σετ (7-5, 3-6, 4-6) στη φάση των «16» του τουρνουά. Το όνειρο της κατάκτησης ενός μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έσβησε για τη Μαρία Σάκκαρη, το πρωί της Τρίτης 27 Ιουλίου. Η Άνα Σβιτολίνα ανέκαμψε μετά το πρώτο χαμένο σετ, πίεσε τη Μαρία Σάκκαρη και πήρε αυτή το εισιτήριο για τους «8» του τουρνουά, κερδίζοντας με 2-1 σετ (7-5, 3-6, 4-6).


Πηγή:sport24.gr