Π. Κυπριώτης: «Ο Ιούνιος ήταν ο καλύτερος όλων των εποχών για το yachting στη Ζάκυνθο»

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για την ανάπτυξη του yachting στη Ζάκυνθο, καθώς σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Ιούνιος του 2021 ήταν ο καλύτερος όλων των εποχών για το νησί μας.
Όπως δήλωσε ο Πέτρος Κυπριώτης, ιδιοκτήτης του γραφείου VIP τουρισμού ISALA TRAVEL και συνταξιούχος πλοίαρχος: «Το yachting έχει πολύ μεγάλη ανάπτυξη. Είναι το μέλλον του τουρισμού. Αυτός ο Ιούνιος ήταν ο καλύτερος όλων των εποχών για το yachting στη Ζάκυνθο. Και ο Ιούλιος πάει πολύ καλά. Κάθε χρόνο έχουμε αύξηση στο yachting και φέτος ισχύει το ίδιο σε σχέση με πέρσι, αλλά και από το 2019 (χρονιά στην οποία αναφερόμαστε συχνά και κάνουμε συγκρίσεις, επειδή είχαμε πολύ μεγάλη αύξηση στην επισκεψιμότητα).
Είναι ένας ασφαλής τρόπος για να κάνει κάποιος διακοπές. Αυτό που επισημαίνουμε συνεχώς είναι ότι χρειαζόμαστε εγκαταστάσεις και βοήθεια. Φτιάχτηκε το λιμάνι και είδατε αμέσως τι έγινε με τις θαλαμηγούς… Γέμισε ουσιαστικά από την επόμενη μέρα από εκείνη που παραδόθηκε το λιμάνι. Ευτυχώς, το Λιμενικό Ταμείο είναι δίπλα μας και έχει κάνει μεγάλα βήματα για την ανάπτυξη του yachting. Θέλουμε βοήθεια από τον Δήμο και την Περιφέρεια. Χρειάζεται καθαριότητα. Οι κάδοι είναι γεμάτοι. Δεν φτάνει να γίνεται αποκομιδή μια φορά την ημέρα».

Ακολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο