Σκακιστικός Σύλλογος Ζακύνθου | Νέο Δ.Σ. με πρόεδρο τον Ηλ. Σαραντίδη – Ανακοίνωσε καινούργιο χώρο

Nέο χώρο έχει ο Σκακιστικός Σύλλογος Ζακύνθου

Την Κυριακή 11 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Σκακιστικό Σύλλογο Ζακύνθου. Νέος πρόεδρος είναι ο Ηλίας Σαραντίδης, ενώ υπήρξε και σχετική ανακοίνωση για να γίνει γνωστό και το υπόλοιπο Δ.Σ.
«Ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 11/7/2021 διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες του Σκακιστικού Συλλόγου Ζακύνθου,παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου,σύμφωνα με την προβλεπόμενη νομοθεσία. Κατόπιν συνεδριάσεως, το νέο 7 μελέςΔοικητικό Συμβούλιο του σωματείου απαρτίζεται ως εξής:Πρόεδρος: Σαραντίδης Ηλίας, Γραμματέας: Παπαγεώργης Ιωάννης-Ιωσήφ, Ταμίας: Χρυσικόπουλος Σπυρίδων, Αντιπρόεδρος: Βίτσου Ελένη, Γενικός Έφορος: Μαυρομάτης Ιωάννης, Μέλη:Λιβέρη-Κροκά Άννα-Μαρία και Ακτύπης Παναγιώτης».
Ο σύλλογος ενημέρωσε ότι την καλοκαιρινή περίοδο θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη και Κυριακή 19.30-22.00 στα νέα γραφεία του στην Πλαζ του ΕΟΤ στο ύψος του μνημείου Δημητρίου Λάγιου, ενώ ευχαρίστησαν όσους βοήθησαν για να μεταφερθούν σε αυτόν τον νέο χώρο.
«Τέλος, το ΔΣ θέλει να εκφράσει θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην μεταφορά και διαμόρφωση του νέου χώρου, και ιδιαίτερα στον Γεώργιο Τσουρουνάκη για το προσωπικό του ενδιαφέρον και την προσφορά-χορηγία υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται και προς την αντιδήμαρχο Ελατίων και Κοινωνικών Δομών Βίβιαν Καψαμπέλη, για την άμεση ανταπόκριση της για την πραγματοποίηση της μεταφοράς του Συλλόγου».
Ο Σκακιστικός Σύλλογος μετά από ένα δύσκολο χρονικό διάστημα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού επιστρέφει και στόχο έχει να προσελκύσει όλο και περισσότερα παιδιά στις δραστηριότητες του και στις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει.