«Αληθώς» | Αναδρομική Έκθεση – Αφιέρωμα στη Μαρία Ρουσέα

Το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου «Αληθώς», συνεχίζοντας τις καλλιτεχνικές δράσεις του για το φετινό καλοκαίρι, προσκαλεί το κοινό στην Αναδρομική Έκθεση – Αφιέρωμα στη Μαρία Ρουσέα, με γενικό τίτλο «Σε μαύρο άσπρο φως».
Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στη Βιβλιοθήκη της Ενορίας Μπανάτου – έδρα του «Αληθώς», αρχίζοντας από το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021, στις 21.00 και με διάρκεια έως τις 25 Αυγούστου.
Μέσα από ζωγραφικούς πίνακες, ακουαρέλες, σχέδια, εικονογραφήσεις και εκδόσεις, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει σημαντικές στιγμές του πολυποίκιλου εικαστικού έργου της σπουδαίας ζωγράφου, που αποτελεί ένα αφιέρωμα καρδιάς στην αγαπημένη της Ζάκυνθο.
Η δράση αποτελεί μέρος των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, καθώς μέσα από τα εκθέματα γίνονται αναφορές σε διάφορα ιστορικά γεγονότα και σύμβολα της χώρας μας.
Παρακαλούνται, τα άτομα και τα σωματεία που τυχόν ενδιαφέρονται να δουν από κοντά την έκθεση, να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές, ώστε να οριστεί ο χρόνος της επίσκεψης κατόπιν συνεννοήσεως, για την αποφυγή συνωστισμού, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την μη εξάπλωση της πανδημίας Covid-19. (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947963626).

Επιμέλεια Έκθεσης: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας.


Ακολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο