Στη διεθνή συνάντηση Ελλάδας Κύπρου η αθλήτρια της ΑΓΕΖ Ρωξάνη Μαρίνου – Τιμητική συμμετοχή

Οι σπουδαίες διακρίσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κ18 και Κ20 για τη Ρωξάνη Μαρίνου της άνοιξαν το δρόμο για να συμμετάσχει στη διεθνή συνάντηση Ελλάδας Κύπρου. Πρόκειται για μια μεγάλη στιγμή για την αθλήτρια της ΑΓΕΖ με τον προπονητή του τμήματος στίβου Νίκο Ακτύπη να δηλώνει ότι : «Όλοι στο σύλλογο αισθανόμαστε υπερηφάνεια που παιδιά με ταλέντο και σκληρή δουλειά μπορούν να φτάσουν στην υπέρτατη διάκριση».
Η ανακοίνωση των ονομάτων έγινε από τον ΣΕΓΑΣ που αναφέρει τα εξής: «Την τελευταία αγωνιστική ευκαιρία της σεζόν, θα έχουν οι αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ18, που θα συμμετάσχουν στη συνάντηση Ελλάδα- Κύπρος, στις 21-22 Ιουλίου. Η ομάδα συγκροτήθηκε με βάση τις εμφανίσεις αθλητών και αθλητριών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18, το οποίο έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Βόλο. Η αποστολή μας θα ταξιδέψει στην Κύπρο στις 20 Ιουλίου και θα επιστρέψει στις 23 Ιουλίου. Οι πτήσεις, αλλά και τα διαγνωστικά τεστ, που θα να γίνουν σχετικά με τον Covid-19, θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες και θα εξαρτηθούν από τα επιδημιολογικά δεδομένα και τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα που ισχύουν στις δύο χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες τα μέλη της αποστολής μπορούν να επικοινωνήσουν είτε με τον αρχηγό αποστολής, Γιάννη Θεμελίδη (6972301844), είτε με τον εθνικό προπονητή Κ18, Αποστόλη Αποστολόπουλο (6936539952)».
Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια μεγάλη στιγμή για τη Ρωξάνη Μαρίνου, ενώ να θυμίσουμε ότι πιο παλιά με την ΑΓΕΖ είχε συμμετάσχει η Μάρα Μάρλη.