Ικανοποίησε ο Απολλοφάνους Φιλόξενος- Επέστρεψε με 4 μετάλλια από το Πανελ. Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου

Μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα αποχής από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις ο σύλλογος Πολεμικών Τεχνών του Νησιού μας Απολλοφάνους Φιλόξενος συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΖίουΖίτσου παρουσία και του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Ο Απολλοφάνους επέστρεψε με 1 χρυσό, 2 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο, με τους αθλητές του να τα δίνουν όλα για να φτάσουν στη διάκριση.
Πιο αναλυτικά χρυσό μετάλλιο πήρε στην κατηγορία Fighting η Γεωργία Λαγουνάρη, ενώ ασημένιοι ήταν ο Ζαχαρίας Δρόσος και ο Αντώνης Τσίπηρας. Τέλος το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Στέλιος Καμήλος για τον σύλλογο. Αναφερόμενος στη διοργάνωση ο προπονητής του Απολλοφάνους Φιλόξενος Δημήτρης Παναγιωτόπουλος δήλωσε ευχαριστημένος για την επιτυχία των αθλητών.
«Τέλος του Πανελληνίου πρωταθλήματος ΖίουΖίτσου. 1 χρυσό, 2 ασημένια και 1 χάλκινο στο fighting. Συμμετείχαν κ δυο αθλητές στοNe Waza που δυστυχώς δεν πήραν κάποια διάκριση. Σε μια δύσκολη κai απαιτητική χρονιά και με μόνο δυο μήνες προπόνησης και με πολλούς τραυματισμούς μόνο ευχαριστημένος μπορεί να είμαι».
Ο κ. Παναγιωτόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές για την προσπάθεια τους αλλά και όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθούν οι αγώνες χωρίς κανένα πρόβλημα.
«Συγχαρητήριασε όλους τους προπονητές και αθλητές αλλά και στο Δ. Σ. της ομοσπονδίας για την άψογη διοργάνωση του πρωταθλήματος. Το βραβείο fairplay θα απονεμηθεί στον Μάνεση Νικόλαο για την εξαιρετική πράξη του.(στην πρώτη επίσημη εκδήλωση του συλλόγου θα γίνει η απονομή ). Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους αθλητές για την αγωνιστική τους μαχητικότητα. Προπονητής στοNe Wazaειναι ο Κολυβάς Διονύσης όπου ήταν παρών και στους αγώνες. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω το ΚΤΕΛ Ζακύνθου και τον πρόεδρο κ.Κακολύρη Διονύσιο καθώς καιτηLevanteFerriesκαι τον κ. Γιάννη Πυλαρινό για τη βοήθεια για το ταξίδι μας».
Ο Απολλοφάνους έδειξε ότι επιστρέφει δυναμικά και εφόσον του το επιτρέψει η πανδημία θα παρουσιάσει και άλλα νέα ταλέντα στις πολεμικές τέχνες.