Διονύσης Ακτύπης – Βουλευτής Ζακύνθου – «Συγχαρητήρια στους Α. Μαρίνο και Στ. Παντή»

Τα δικά του συγχαρητήρια έδωσε ο Βουλευτής Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης στον Αριστοτέλη Μαρίνο και τον Σταύρο Παντή για τις επιτυχίες τους στο Πανελληνιο Πρωτάθλημα Ατόμων με Αναπηρία . Όπως τόνισε έφεραν εξαιρετικές επιδόσεις και έκαναν υπερήφανο το νησί μας ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την προπονήτρια τους Αναστασία Λιβέρη.

«Θερμά συγχαρητήρια στους Ζακυνθινούς αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Ζακύνθου «Φιλόξενος» Αριστοτέλη Μαρίνο και Σταύρο Παντή καθώς και στην προπονήτριά τους ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΙΒΕΡΗ οι οποίοι έφεραν τρία χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο μετάλλιο, πραγματοποιώντας εξαιρετικές επιδόσεις κατά τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατόμων με Αναπηρία που διεξήχθη στο Καυτατζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης.Σας ευχαριστούμε πολύ, που με το σθένος της ψυχής σας και τη δύναμη της θέλησής σας υπενθυμίζετε σε όλους μας τη θεμελιώδη σημασία της διεκδίκησης των στόχων μας, ενώ παράλληλα με τη στάση ζωής σας δίνετε ένα φωτεινό παράδειγμα το οποίο αξίζει όλοι μας να το χειροκροτήσουμε και βεβαίως να το ακολουθήσουμε».


Οι δυο αθλητές του Φιλόξενου τα πήγαν εξαιρετικά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ και απέδειξαν ότι μπορούν να καταφέρουν πολλά.