Τάκης Γκλαβάς – Πρόεδρος ΑΟ Τσιλιβή | «Συμμετείχαμε στη Γ’ Εθνική με αξιοπρέπεια»

Για την παρουσία του Αθλητικού Ομίλου Τσιλιβή στη Γ’ Εθνική αναφέρθηκε ο πρόεδρος Τάκης Γκλαβάς, τονίζοντας ότι ο σύλλογος σεβόμενος την ιστορία του πήγε μέχρι το τέλος της διαδρομής και δεν σταμάτησε πουθενά για να τα καταφέρει.
«Σε μια προβληματική χρόνια καταφέραμε να συμμετάσχουμε στη κατηγορία με αξιοπρέπεια και να τελειώσουμε μέχρι τέλους σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας και δίνοντας τη δυνατότητα και σε παιδιά δικά μας να δώσουν το παρών. Δεν τα καταφέραμε όμως. Κοιτάμε μπροστά και ξεκινάμε τον σχεδιασμό μας για την επόμενη χρονιά».
Από εκεί και πέρα ο κ. Γκλαβάς ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στη φετινή προσπάθεια, κάνοντας αναφορά και στους προπονητές των ακαδημιών που ανέλαβαν να τελειώσουν τη χρονιά.
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μας και τους απλούς φίλους της ομάδας για τη βοήθεια τους .Επίσης τους τρεις προπονητές μας που ανέλαβαν να τελειώσουν τη χρόνια. Μαζί με τις ακαδημίες μας, το Τσιλιβή πάλι θα δίνει χαρά στους φίλους του. Σε όλους τους παίκτες μας και ιδιαίτερα σε αυτούς που συμμετείχαν μέχρι τέλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΠΣ Ζακύνθου. Στην Περιφέρειά για τη σημαντική βοήθεια και τέλος στην παρέα μου, το συμβούλιο του ΑΟ Τσιλιβή»
Ο πρόεδρος του ΑΟ Τσιλιβή δεν παρέλειψε να συγχαρεί το Σκουλικάδο για την παραμονή και τη Ζάκυνθο για το πρωτάθλημα και τα μπαράζ ανόδου στις Επαγγελματικές Κατηγορίες.
«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Σκουληκάδου για την παραμονή και εύχομαι να βρει το κουράγιο να συνεχίσει. Όσον αφορά τη Ζάκυνθο καλη επιτυχία στα μπαράζ .Έδειξε χαρακτήρα πείσμα και ποδοσφαιρικό εγωισμό. Είμαστε κοντά της σε ότι χρειαστεί.