Φιλόξενος Α.Σ. ΑΜΕΑ Ζακύνθου – Τα συγχαρητήρια του για τον Γ. Λιγνό

Μέχρι και τη Δευτέρα 21 Ιουνίου ο Γεράσιμος Λιγνός συμμετείχε στο Βερολίνο στο Διεθνές Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρία. Ο Κεφαλονίτης αθλητής του Φιλόξενου κατέκτησε δυο χάλκινα μετάλλια και πλησίασε ακόμα πιο κοντά στο όνειρο των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.
Συγκεκριμένα κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. πρόσθιο SB13 με χρόνο 33’’ και 60 δεύτερα, κάνοντας μάλιστα Πανελλήνιο ρεκόρ, ενώ και στα 200μ. Μικτή ατομική SM13 πήρε χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 2’, 21’’ και 7 δεύτερο. Και εδώ μάλιστα πραγματοποίησε φετινό ρεκόρ, όπως και στα 100μ. πρόσθιο SB13 που κατετάγη έκτος (1’,11’’ και 89 δεύτερα), ενώ ήταν πολύ καλός και στα 100μ. ελεύθερο S13 όπου ήταν τέταρτος (59’’ και 33 δεύτερα).
Η ανακοίνωση του συλλόγου για τον αθλητή και την επιτυχία του αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια συγχαίρει τον αθλητή του αλλά και την προπονήτρια του, κ. Μωραΐτου Αλεξία, για την άψογη προετοιμασία τους αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλλουν ώστε να ξεχωρίζουν παρά τις δύσκολές συνθήκες που επικρατούν».
Ο Γεράσιμος Λιγνός έχει ακόμα ελπίδες για να πάρει το εισιτήριο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και όπως ο ίδιος έχει τονίσει θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να καταφέρει να πάει.