Έχει και συνέχεια η χρονιά για τη Ζάκυνθο – Έτοιμη για τα μπαράζ και το όνειρο της Β’ Εθνικής

Τα πανηγύρια για τη Ζάκυνθο κράτησαν μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης, όπου όλη η ομάδα το διασκέδασε και δικαιολογημένα για την κατάκτηση του ιστορικού τίτλου στον 9ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Όμως πολύ σύντομα τα «κεφάλια μπαίνουν μέσα» για τους κυανοκίτρινους, οι οποίοι σε λίγες ημέρες ρίχνονται στη μάχη των μπαράζ για την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες. Οι αντίπαλοι τους είναι ισχυροί και επικίνδυνοι και η υπόθεση προβιβασμός στη Superleague 2 δεν θα είναι καθόλου εύκολο έργο. Η Ζάκυνθος έχει να αντιμετωπίσει τον «Ιστορικό» Πανιώνιο (πρωταθλητής 6ου Ομίλου), την Κηφισιά (πρωταθλήτρια 7ου Ομίλου), τη Θύελλα Ραφήνας (πρωταθλήτρια 8ου Ομίλου) και τον Ηρόδοτο (πρωταθλητής 10ου Ομίλου). Για να τα καταφέρει πρέπει να τερματίσει πρώτη ή δεύτερη.
Το πρόγραμμα ξεκινάει την Κυριακή με την 1η αγωνιστική που έχει ρεπό η Ζάκυνθος και γίνονται τα ματς Ηρόδοτος- Πανιώνιος και Θύελλα Ραφήνας – Κηφισιά.
Από εκεί και πέρα οι «κυανοκίτρινοι» την προσεχή Τετάρτη «ρίχνονται στη μάχη» και πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι και να παλέψουν για να πετύχουν έναν ιστορικό στόχο σε έναν όμιλο μπαράζ ιδιαίτερα δύσκολο.
Το πρόγραμμα από τη 2η αγωνιστική και μετά είναι το εξής:
Ειδικό Πρωτάθλημα 2ος Όμιλος
2η Αγωνιστική – 30 Ιουνίου
Πανιώνιος – Θύελλα Ραφήνας
Κηφισιά – ΑΠΣ Ζάκυνθος
Ρεπό: Ηρόδοτος
3η Αγωνιστική – 4 Ιουλίου
Θύελλα Ραφήνας – Ηρόδοτος
ΑΠΣ Ζάκυνθος – Πανιώνιος
Ρεπό: Κηφισιά
4η Αγωνιστική – 7 Ιουλίου
Ηρόδοτος – ΑΠΣ Ζάκυνθος
Πανιώνιος – Κηφισιά
Ρεπό: Θύελλα Ραφήνας
5η Αγωνιστική – 11 Ιουλίου
Κηφισιά – Ηρόδοτος
ΑΠΣ Ζάκυνθος – Θύελλα Ραφήνας
Ρεπό: Πανιώνιος

Το πρόγραμμα δεν είναι καθόλου εύκολο για τη Ζάκυνθο που της έτυχε να ταξιδέψει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον Ηρόδοτο και θα είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο καθώς ίσως να παίξει σημαντικό ρόλο για την άνοδο στη Superleague 2.
Η Ζάκυνθος όπως λένε και οι άνθρωποι της θα παλέψει όλα τα ματς που έχει να δώσει και θα προσπαθήσει να φτάσει σε μια σπουδαία άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια. Ο κόσμος το ζήτησε από την ομάδα και τώρα μένει στο γήπεδο να πετύχει άλλο ένα εντυπωσιακό επίτευγμα μετά το αήττητο πρωτάθλημα στον 9ο Όμιλο.