Στιγμές από τα πανηγύρια για τον Εθνικό Σκουλικάδου – Χαμόγελα για την ιστορική παραμονή στη Γ’ Εθνική (φώτο)

Δεν είναι λίγα τα όσα κατάφερε ο Εθνικός Σκουλικάδου. Μπορείτε αυτές τις ημέρες να επισκιάζεται και δικαιολογημένα από τον αήττητο πρωταθλητή ΑΠΣ Ζάκυνθος, αλλά και αυτός ο σύλλογος από το νησί μας κατάφερε κάτι μοναδικό στην πρώτη του χρονιά στη Γ’ Εθνική. Μια Τοπική Κοινότητα που έχει περίπου 500 κατοίκους έκανε αυτό το μοναδικό επίτευγμα, με τους ποδοσφαιριστές, τον Δημήτρη Νόλη, τον Παναγιώτη Τρουπιώτη, τον Γιώργο Μιχαλίτση αλλά και μια πολύ αφοσιωμένη διοίκηση με «μπροστάρη» τον Νεκτάριο Κολυβά να ολοκληρώνουν με όμορφο τρόπο τη χρονιά.

Μάλιστα το μέλος της διοίκησης και πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας Νίκος Λούτας προχώρησε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μιλώντας για μια μοναδική στιγμή στην ιστορία του Εθνικού Σκουλικάδου.
«Και το άπιαστο όνειρο του περασμένου Σεπτέμβρη έγινε πραγματικότητα. Η ομάδα του χωριού μας πρώτη φορά στην ιστορία της έμεινε στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τη ψυχή τους. Στους προπονητές και τη διοίκηση που πίστεψε στο όνειρο και ότι μπορεί ένα μικρό χωριό 500 κατοίκων που δεν το ήξερε κανείς να βάλει την δικιά του σφραγίδα για την αναγνωρισιμότητα του σε όλη την Ελλάδα. Υγεία σε όλους καλό καλοκαίρι και εις το επανιδείν».


Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες τον Μπάμπη Συγούρο

Aκολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο