Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τις νέες προκλήσεις στον Τουρισμό


•Στο επίκεντρο η ανάδειξη και οργάνωση των προορισμών

Ένας ιδιαίτερα γόνιμος διάλογος για τις «Νέες Προκλήσεις στον Τουρισμό» πραγματοποιήθηκε, στην ανοικτή διαδικτυακή εκδήλωση-συζήτηση της Ν.Ε. Ζακύνθου και του Τμήματος Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.


Τους κεντρικούς ομιλητές, την Κατερίνα Νοτοπούλου, Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης και Τομεάρχη Τουρισμού Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., το Μίλτο Χατζηγιαννάκη, Βουλευτή Εύβοιας, Αν. Τομεάρχη Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και πρώην Δήμαρχο Σκύρου, τον Ευάγγελο Κυριακού, μέλους της Γραμματείας Τμήματος Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και Ειδικού στη Διαχείριση Τουριστικών Προορισμών, και τον Ιωάννη Σπιλάνη, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Διευθυντή του Παρατηρητηρίου Βιώσιμου Τουρισμού Αιγαίου, παρακολούθησαν, εκθέτοντας τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους, εκπρόσωποι τουριστικών, επιχειρηματικών και αυτοδιοικητικών φορέων της Ζακύνθου.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης βρέθηκαν τα θέματα ανάδειξης και οργάνωσης των τουριστικών προορισμών, καθώς και η μορφή των οργανισμών διαχείρισης και προώθησης προορισμών, προκειμένου να αποτελέσουν κατάλληλο εργαλείο και παράγοντα τοπικής ανάπτυξης, ενώ εξήχθησαν χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με την επόμενη μέρα του Τουρισμού, το είδος του Τουρισμού που θέλουμε και επιδιώκουμε, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επιτευχθεί βιώσιμος τουρισμός σε βιώσιμους προορισμούς.

Ολόκληρη την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε στη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ στο Facebook: https://www.facebook.com/syrizazakynthos

Ακολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο