«Ύμνοι για τον αρχηγό του ΑΠΣ Σ. Σούρμπη | Σ. Κόκλας: «Το παιδί αυτό τα έχει δώσει όλα για την ομάδα»Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΑΠΣ Ζάκυνθος Σάκης Κόκλας αναφέρθηκε για τον Στέλιο Σούρμπη, ζητώντας από τους πολιτικούς να δώσουν δουλειά σε έναν άνθρωπο που τα έχει δώσει όλα για τους «κυανοκίτρινους». Αναλυτικά αναφέρει:
«Το παιδί αυτό που είναι αρχηγός της ομάδας άξια και θα είναι κάθε χρόνο μαζί μας βλέπει τον σύλλογο σαν το σπίτι του και τον πονάει. Έχει ξελασπώσει προπονητές και προπονητές με ανόδους κτλ στο 90’. Τραυματισμούς στους χιασμούς και όμως πάλι εδώ είναι. Είναι ο πιο φθηνός ποδοσφαιριστής της ομάδας και όμως κανένας πολιτικός από αυτούς που έχουμε δεν ενδιαφέρθηκε πως και αν έχει δουλειά αυτό το παιχνίδι. Ευχαριστούμε Στέλιο Σούρμπη. Συνέχισε να ξελασπώνεις προέδρους, προπονητές, παράγοντες και πολιτικούς αλλά αρχηγέ όταν τα φώτα θα κλείσουν, η οικογένεια σου και 2-3 άτομα θα σε θυμούνται. Δουλειά στον αρχηγό».
Εν τω μεταξύ και ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων του ΑΠΣ Ζάκυνθος Μάκης Πυλαρινός αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη με τη Θύελλα Πατρών, λέγοντας ότι οι «κυανοκίτρινοι» συνεχίζουν να γράφουν ιστορία.
Μεταξύ άλλων επισήμανε: «Αυτή η ομάδα συνεχίζει να γράφει ιστορία. Μετά τη νίκη «σταθμός» με τον Ναυπακτιακό Αστέρα ήρθε η νίκη «πρωτάθλημα με το τεράστιο διπλό με την ιστορική Θύελλα Πατρών. Ήρθε η ώρα όλοι μια «γροθιά» να αγκαλιάσουμε τη «Βασίλισσα» του νησιού μας στα δυο κρίσιμα παιχνίδι με Πάμισο και Αχαϊκή και να τερματίσουμε στην κορυφή».
Ο κ. Πυλαρινός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Σύλλογο Ξενοδόχων Ζακύνθου, τον κ. Χρήστο Ξένο, τον Γιώργο Τσουρουνάκη, την Χριστίνα Τετράδη, τη Ναυτιλακή Εταιρία του νησιού μας Levante Ferries με τον ιδιοκτήτη της Γ. Θεοδόση και το στέλεχος τη εταιρίας Γ. Πυλαρινό για την αγάπη και διαχρονική προσφορά τους προς τον σύλλογο.