Ο Ν. Κοντονής για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος – «Κρύβουν παγίδες οι αγώνες που έχουμε να δώσουμε»

Στην τελική ευθεία πλησιάζει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και το Σάββατο η Ζάκυνθος θα αντιμετωπίσει στην Πάτρα τη Θύελλα, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα παίξει με τον Πάμισο Μεσσήνης. Το μέλος της διοίκησης του συλλόγου Νίκος Κοντονής σχολίασε το πρόγραμμα που ακολουθεί, τονίζοντας ότι κάθε ματς θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για την ομάδα.
«Είναι πολύ δύσκολα τα παιχνίδια που έρχονται. Αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι θα έχουμε πρόβλημα. Πήραμε ένα μάθημα από τον Παλληξουριακό. Πρέπει να παίξουμε με μεγάλη προσοχή γιατί δεν ξέρουμε τι παγίδες κρύβονται πίσω από αυτά τα ματς».
Ο κ. Κοντονής τόνισε ότι αυτό που είναι σημαντικό για τη Ζάκυνθο, είναι ότι όλοι παίκτες είναι μια «γροθιά» και αυτό είναι που βοηθάει τον σύλλογο να ξεπερνάει αρκετές δυσκολίες για να κάνει το κάτι παραπάνω φέτος στη Γ’ Εθνική.
«Φαίνεται ότι τα παιδιά είναι μια οικογένεια και σε κάθε παιχνίδι προσπαθούν για το καλύτερο. Είναι πολύ καλό για τους ποδοσφαιριστές να είναι μια γροθιά. Αν συνεχιστεί και στα υπόλοιπα παιχνίδια πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα».
Ο έμπειρος παράγοντας, ο οποίος έζησε τον ΑΠΣ και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής τόνισε ότι τα συναισθήματα που νιώθει φέτος στην ομάδα είναι πρωτόγνωρα.
«Είναι κάτι πρωτόγνωρο για τη Ζάκυνθο. Έχει γράψει ιστορία σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Το είχα ξαναπεί ότι θα ξαναγυρίσει η ομάδα και όσο υπάρχει ο Στέλιος Γούναρης που τα δίνει όλα για την ομάδα» κατέληξε ο κ. Κοντονής
Η Ζάκυνθος έχει μπει στην τελική ευθεία για τρεις πολύ δύσκολους αγώνες που ουσιαστικά θα κρίνουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 9ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής αλλά και την ευκαιρία η ομάδα να διεκδικήσει το ένα από τα δυο εισιτήρια για την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.