Γ’ Εθνική: Ναυπακτιακός Αστέρας – Εθνικός Σκουλικάδου – Θέλει το θετικό αποτέλεσμα για τη σωτηρία

Έχοντας εκτίσει το ρεπό του, ο Εθνικός Σκουλικάδου ρίχνεται στη μεγάλη μάχη για την παραμονή στη Γ’ Εθνική. Η Ζακυνθινή ομάδα είναι ακριβώς στη γραμμή και θα χρειαστεί λίγους βαθμούς ακόμα για να καταφέρει να σωθεί. Το ματς που έρχεται την Κυριακή με τον Ναυπακτιακό Αστέρα εκτός έδρας δεν είναι καθόλου εύκολο, με τους γηπεδούχους να αναζητούν τους τρεις βαθμούς της νίκης για να μείνουν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου.
Από την πλευρά του το σύνολο του Δημήτρη Νόλη θέλει να κυνηγήσει ακόμα και το τρίποντο που θα φέρει την ομάδα μια ανάσα από την εξασφάλιση της παραμονής.
Με τον τρόπο που ήρθαν τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων το Σκουλικάδο πρέπει να εκμεταλλευτεί το πρόγραμμα του τις τελευταίες αγωνιστικές για να τα καταφέρει.
Μετά τη δύσκολη συνάντηση με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, ο σύλλογος θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του τη Θύελλα Πατρών, όταν μπορέσουν οι Αχαιοί βέβαια να παίξουν για τη 12η αγωνιστική και κάνει φινάλε με τον Παλληξουριακό. Δυο ομάδες που μπορεί ήδη να έχουν υποβιβαστεί μέχρι τότε.
Ο σύλλογος βέβαια αν κερδίσει την Κυριακή ίσως πλησιάσει πολύ κοντά σε αυτόν τον στόχο. Άλλωστε εκτός έδρας μέχρι τώρα τα πάει περίφημα έχοντας καλά αποτελέσματα και δυο μεγάλες νίκες με Αίαντα Γαστούνης και Παναιγιάλειο.
Αν τριτώσει το καλό θα βοηθήσει τον σύλλογο να κάνει το καθήκον του και να εξασφαλίσει μια ήρεμη παραμονή στη Γ’ Εθνική, που είναι και ο μεγάλος στόχος για την παρθενική του χρονιά στην κατηγορία.
Διαιτητής του αγώνα της Κυριακής είναι ο Ξηρογιάννης Στ. (Βοιωτίας) με βοηθούς τους Πάγουρα Β. και Δελή Λ. από τον ίδιο νομό.