Ένα Ζακυνθινό αστέρι στη ξιφασκία – Τρίτη θέση στις νεανίδες η δική μας Βασιλική Θεοδόση

Σε μια σπουδαία επιτυχία έφτασε η ταλαντούχα αθλήτρια στη Ξιφασκία Βασιλική Θεοδόση. Έχοντας καταγωγή από το νησί μας, το νεαρό κορίτσι συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων με την ΑΕΚ και πήρε την Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Πρόκειται για άλλη μια μεγάλη διάκριση για την Βασιλική, η οποία έβαλε πείσμα και μετά από 8 μήνες αγωνιστικής απραξίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού επέστρεψε δυναμικά.
Όλα αυτά τα χρόνια άλλωστε αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της χώρας μας στη ξιφασκία και το έχει αποδείξει με τις συνεχόμενες επιτυχίες της τόσο καιρό.
Λόγω της πανδημίας βέβαια πέρσι δεν μπόρεσε να δείξει τι αξίζει, ωστόσο φέτος της δόθηκε αυτή η ευκαιρία και την έπιασε από τα «μαλλιά» για να καταφέρει να φτάσει σε άλλο ένα μετάλλιο στη σύντομα αλλά εξαιρετική καριέρα της.
Η ανάρτηση του πατέρα της Παναγιώτη Θεοδόση τα λένε όλα, καθώς αναρτώντας τη φωτογραφία με την επιτυχία της, ευχαρίστησε όλους όσους τη βοήθησαν να φτάσει σε άλλη μια διάκριση στη ξιφασκία.
«Πόσα μπράβο και πόσα συγχαρητήρια χωράνε σε αυτή τη φωτογραφία. Ύστερα από 8 μήνες απραξίας και καθολικού εγκλεισμού σηκώθηκε κυριολεκτικά από το κρεβάτι της και κατέλαβε την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων. Ευχαριστώ την Κλαίρη και τον Θανάση. Ο καθένας τους ξεχωριστά ήταν δίπλα στην Βασιλική αυτόν τον καιρό».
Η Βασιλική Θεοδόση από εδώ και πέρα θέτει ακόμα μεγαλύτερους στόχους, ώστε να καταφέρει στο μέλλον να δείξει το μεγάλο της ταλέντο και στο εξωτερικό.

Aκολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο