Ολυμπιάδα Ζακύνθου | Θα συμμετάσχει στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Την ευκαιρία να δείξουν το σπουδαίο τους ταλέντο έχουν τα κορίτσια της Ολυμπιάδας Ζακύνθου καθώς θα δώσουν το παρών στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Το δημοφιλές show επιστρέφει στη χώρα μας και πρόκειται για μια θετική εξέλιξη για τον σύλλογο και τις προσπάθειες του όλα αυτά τα χρόνια. Μην ξεχνάμε ότι οι αθλήτριες της Ολυμπιάδας είναι πρωταθλήτριες στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια, ενώ έχουν καταφέρει να διακριθούν και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Στα τέλη Ιουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα για την πρώτη φάση του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» και εκεί θα προσπαθήσει η Ολυμπιάδα να εντυπωσιάσει τους κριτές και να καταφέρει και να κερδίσει ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση και γιατί όχι να πάει ψηλά σε ένα show που το παρακολουθεί όλη η Ελλάδα, ενώ ο ανταγωνισμό είναι ιδιαίτερα υψηλός.
Φυσικά τα κορίτσια και ο προπονητής τους Ανδρέας Κατιρτζίδης που βρίσκεται στο πλευρό τους όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά και θα προσπαθήσουν σε ένα πολύ απαιτητικό event να δείξουν μερικές από τις πιο εντυπωσιακές τους προσπάθειες.
Η Ολυμπιάδα όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει σημαντικά στο άθλημα της ακροβατικής γυμναστικής, με τα κορίτσια να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και τον προπονητή τους Ανδρέα Κατιρτζίδη να είναι πάντα στο πλευρό τους και να τους βοηθάει να φτάσουν σε μεγάλες διακρίσεις, όπως έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια.