Ο κατά το ήμισυ ζακυνθινής καταγωγής ράπερ, Μιθριδάτης, σαρώνει με το νέο του τραγούδι με πολιτικές αιχμές – Ακούστε το

Για να μην στα χρωστάω

Την δική του καλλιτεχνική εκδοχή με τον τρόπο που τον χαρακτηρίζει, τοποθετεί ο Μιθριδάτης. Σε ραπ ρυθμό και με στίχους που «σπάνε κόκκαλα» αποτυπώνει σαν ταινία, τα δύο τελευταία χρόνια της ελληνικής μας ζωής. Μέσα σε έξι act, περνάει από την πολιτική στην πανδημία, από τις ελληνικές μας συνήθειες στο ρολο των εθνικών ΜΜΕ και από τους καλλιτέχνες στην απόγνωση των social…

Την πρώτη κιόλας μέρα που αναρτήθηκε το βίντεο στο YouTube, έγιναν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.Ο Μιθριδάτης έλκει την μισή του καταγωγή από τη Ζάκυνθο.

Ο Μιθριδάτης Χατζόγλου, ή απλά Μιθριδάτης (γέννηση: 7 Μαρτίου 1975, Κυψέλη, Αθήνα), είναι Έλληνας μουσικός συνθέτης, στιχουργός, ράπερ και MC. Είναι ευρύτερα γνωστός ως μέλος του hip hop μουσικού συγκροτήματος Ημισκούμπρια.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κυψέλη. Είναι γιος των ηθοποιών Κώστα Χατζόγλου και Ανθής Γούναρη. Σε ηλικία 15 ετών, εργάστηκε ως σκιτσογράφος σε εφημερίδες και περιοδικά. Μέχρι το 1994, ο Μιθριδάτης εργαζόταν ως υπάλληλος σε κατάστημα Metropolis. Την ίδια εποχή, φοιτούσε στην Σχολή Καλών Τεχνών, από την οποία αποφοίτησε τελικά το 2019, λόγω της μεγάλης επιτυχίας του συγκροτήματος.

Ακολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο