Πλήγμα για τον Εθνικό Σκουλικάδου – Ρήξη χιαστών υπέστη ο Α. Περιστέρης

Δεν θα ολοκληρώσει τη χρονιά με τον Εθνικό Σκουλικάδου ο Αντώνης Περιστέρης, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να τραυματίζεται στην προπόνηση της Τρίτης στο Δημοτικό Στάδιο. Μάλιστα ο άτυχος άσος υπέστη ρήξη χιαστών και θα αναγκαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Πρόκειται για ένα πλήγμα για τον σύλλογο, καθώς στα παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε ήταν ιδιαίτερα θετικός και βοήθησε και αυτός για να βρίσκεται η ομάδα ένα βήμα από τη σωτηρία στη Γ’ Εθνική.
Φυσικά ο Εθνικός Σκουλικάδου δεν έχει περιθώριο να κάνει άλλη μεταγραφή και θα πορευτεί με το υπάρχον ρόστερ, αφού απομένουν λίγες αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά.
Ο σύλλογος από το νησί μας καλείται να μείνει συγκεντρωμένος για την κρίσιμη συνέχεια στις Εθνικές Κατηγορίες και έτσι θα πορευτεί και για το ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κυριακή.
Πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση για τον σύλλογο, ο οποίος θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα ώστε να έρθει ακόμα πιο κοντά στη σωτηρία στη Γ’ Εθνική.
Βέβαια σε περίπτωση νίκης, σχεδόν εξασφαλίζεται η παραμονή στην κατηγορία και θα αποτελεί ιστορική επιτυχία για τον Εθνικό Σκουλικάδου, ο οποίος φέτος έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την εν γένει απόδοση του.
Στην ομάδα υπάρχει πίστη ότι θα έρθουν και άλλα θετικά αποτελέσματα σε μια δύσκολη χρονιά λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού.