Αγγ. Σεβαστιάδης σε Ν. Αρετάκη: «Δεν έχετε συναισθήματα! Είστε ένας στυγνός εκτελεστής»

Θέση για όσα έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στην παράταξη του Δημάρχου και την στάση που ο ίδιος κρατά, πήρε και ο ανεξάρτητος – πλέον, μετά τη διαγραφή του – δημοτικός σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Αρτεμισίων Άγγελος Σεβαστιάδης στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ.
Ο κ. Σεβαστιάδης άσκησε έντονη κριτική στον Δήμαρχο και τόνισε ότι απομάκρυνε από την παράταξη αυτούς που επέλεξε ο ζακυνθινός λαός να διοικήσουν το δήμο.

Ο κ. Σεβαστιάδης είπε μεταξύ άλλων: «Μετά από 2 χρόνια θητείας είμαστε στο σημείο μηδέν. Το λέω μετά λύπης, γιατί όλοι αγαπάμε αυτό το νησί και το υπερασπιζόμαστε. Οι απαιτήσεις των ζακυνθινών ναυαγούν από μια δημοτική αρχή ανύπαρκτη. Καλώς πράξατε και απομακρύνατε αυτούς που σας εξέλεξαν για δήμαρχο. Η δυναμική αυτών που διώξατε σας εξέλεξε και μείνατε με τα δεκανίκια που σας προσκυνούν. Όχι χάρη στη δυναμική σας αλλά στην αδυναμία αυτών που σας ακολουθούν. Δεν έχουν θέση στο ΔΣ. Ο ζακυνθινός λαός γνωρίζει. Αν είστε τίμιος αυτό θα φανεί από τον ιστορικό του μέλλοντος. Δεν έχετε συναισθήματα, δεν κυλάει αίμα, είστε ένας στυγνός εκτελεστής, όπως αυτός που εκτέλεσε τον επιχειρηματία. Τι αφήγημα θα παρουσιάσετε για να ζητήσετε πάλι την ψήφο των Ζακυνθινών; Δεν έχετε κάνει απολύτως τίποτα! Με μικροπαρεμβάσεις ο δήμος δεν αλλάζει».
Τότε παρενέβη ο κ. Κάνδηλας και ζήτησε από τον κ. Σεβαστιάδη να προσέχει πως μιλάει και στάθηκε ειδικά στις αναφορές του στα «δεκανίκια». Συμπλήρωσε ότι η ζακυνθινή κοινωνία ξέρει τον αγώνα που έχει κάνει. «Θα δει η κοινωνία που δίνουμε την ψυχή μας και αυτό είναι για όλους μας, όχι για τον Αρετάκη»,
είπε χαρακτηριστικά.


Ακολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο