ΑΟ Τσιλιβή – Νέο δίδυμο στον πάγκο οι Α. Ζουπάνος και Δ. Μουζάκης

Ο διαφαινόμενος υποβιβασμός από τη Γ’ Εθνική προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στο Τσιλιβή που έλυσε τη συνεργασία του με τον Χάρη Ράντο μετά και την ήττα από τον Εθνικό Σκουλικάδου και θα πορευτεί με προπονητικό δίδυμο τον Ανδρέα Ζουπάνο και τον Διονύση Μουζάκη. Ήδη αμφότεροι κάνουν εξαιρετικό έργο στις ακαδημίες του συλλόγου του Πλάνου, ενώ η διοίκηση δεν ήθελε να φέρει προπονητή εκτός Ζακύνθου.
Από εκεί και πέρα έφτασε ο καιρός ο σύλλογος του Πλάνου να προχωρήσει σε ανανέωση και η παρουσία του στις Τοπικές Κατηγορίες θα του δώσει αυτή την ευκαιρία. Είναι βέβαια άγνωστο αν το Τσιλιβή θα μπορέσει άμεσα να γυρίσει στη Γ’ Εθνική και να καθιερωθεί, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσει για το καλύτερο τα επόμενα χρόνια.
Η διοίκηση της ομάδας αποτελείται από ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο αλλά και τη συγκεκριμένη περιοχή. Οικονομικά «μάτωσαν» τα τελευταία χρόνια για να αγωνιστούν και να ξεχωρίσουν στη Γ’ Εθνική. Πέρσι παρουσίασαν μια ανταγωνιστική ομάδα, ενώ φέτος ήταν κανονικά να μην παίξουν καθώς το βάρος ήταν μεγάλο.
Τελικά δήλωσαν συμμετοχή, ωστόσο είχαν ξεκινήσει νωθρά το πρωτάθλημα και προβλημάτιζαν με την απόδοση τους. Ήρθε και το lockdown λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού στη Γ’ Εθνική και δυσκόλεψε τα πράγματα για το Τσιλιβή, αφού άλλαξε εντελώς τα πλάνα της διοίκησης.
Παρόλα αυτά ούτως ή άλλως το χαμηλό μπάτζετ ήταν γεγονός για τον σύλλογο, που προσπάθησε να αλλάξει τα δεδομένα.
Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και στο Τοπικό θα προσπαθήσει να κάνει την ανανέωση που χρειάζεται ώστε και τα επόμενα χρόνια να παραμείνει στις επάλξεις. Άλλωστε η δουλειά που έκανε ο σύλλογος στις ακαδημίες είναι εξαιρετική όλα αυτά τα χρόνια.