Κολύμβηση | ΝΟΖΑΚ Πρωτέας- Επέστρεψε σε αγωνιστική δράση μετά από έξι μήνες

Μεγάλο ήταν το διάστημα της αποχής από την αγωνιστική δράση για τον Ναυτικό Όμιλο Ζακύνθου Πρωτέα. Ο σύλλογος μετά από έξι μήνες συμμετείχε σε ημερίδα που διεξήχθη στην Πάτρα κάτω από αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και ήταν μια καλή ευκαιρία να μπουν ξανά οι αθλητές του στην πισίνα και να δείξουν το ταλέντο τους.
Συνολικά για τον ΝΟΖΑΚ Πρωτέα συμμετείχαν 9 αθλητές, οι οποίοι είχαν θετικές επιδόσεις , ενώ για λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου, ορισμένοι δεν έπιασαν τα χρονικά όρια για να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης.
Συγκεκριμένα συμμετείχαν για τον ΝΟΖΑΚ οι Διονύσης Χάντζιος (50μ. πεταλούδα και 50μ. ελεύθερο), Νικόλαος Ζουπανος (50μ. πρόσθιο και 50μ. ελεύθερο), Ιωάννης Βενετσάνος (50μ. ελεύθερο και 50μ. πεταλούδα), Χρήστος Δήμος (100μ. ελεύθερο και 50μ. ύπτιο), Παυλίνα Κεφαλληνού (50μ. και 100μ. πρόσθιο), Μάρω Κόκλα (50μ. ελεύθερο και 50μ. πεταλούδα), Ιωάννα Τελώνη (50μ. ελεύθερο και 50μ. πρόσθιο), Αναστασία Φιορεντίνου (50μ. ελεύθερο και 100μ. ύπτιο) και Μαρίλια Μαρίνου (50μ. ελεύθερο και 50μ. πρόσθιο).
Μαζί με τους αθλητές ήταν και ο προπονητής Διονύσης Μαρίνος, ο οποίος έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την προσπάθεια τους.
«Τα παιδιά το ήθελαν πάρα πολύ να συμμετάσχουν. Το χάρηκαν και αγωνίστηκαν χωρίς άγχος και οι επιδόσεις τους ήταν αρκετά καλές και βελτιωμένες παρότι είχαν έξι μήνες απουσίας. Για λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου θα είχαμε και κάποια όρια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα .Ευχή μου είναι να μην χρειαστεί να σταματήσουν για τρίτη φορά οι προσπάθειες των παιδιών, γιατί το μόνο που καταφέρνουν τα μέτρα αυτά είναι να τους τσακίζουν τη ψυχολογία και να τα απομακρύνουν από έναν σημαντικό τομέα της ζωής του κάθε ανθρώπου , τον αθλητισμό! Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς που στήριξαν για άλλη μια φορά τη προσπάθεια μας και να ευχηθώ καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σ όλους σας με υγεία. Επίση ενα μεγάλο ευχαριστώ στους συλλόγους που στήριξαν με την ψήφο τους την προσπάθεια του Προέδρου μας στις εκλογές της Κ.Ο.Ε».
Η επιστροφή του ΝΟΖΑΚ Πρωτέα άφησε αρκετές υποσχέσεις για το μέλλον και την προσπάθεια του συλλόγου να λάμψει.