Άνοιξε με χαμόγελα η εστίαση στο νησί μας | Τηρήθηκαν τα μέτρα από τα μαγαζιά – Ο κόσμος γέμισε τα τραπέζια (φώτο)

Μετά από περίπου 7 μήνες που είχε μείνει κλειστή, εστίαση άνοιξε και πάλι και στο νησί μας. Καφετέριες, εστιατόρια και άλλα μαγαζιά που αφορούν τον κλάδο τήρησαν ιδιαίτερα αυστηρά τα μέτρα, καθώς άνοιξαν μόνο τους εξωτερικούς χώρους και υποδέχθηκαν με χαμόγελο στα χείλη τους πελάτες τους. Η ανταπόκριση του κόσμου για πρώτη μέρα ήταν ικανοποιητική, με τους περισσότερους να επιστρέφουν στις αγαπημένες τους συνήθειες.

Οι ιδιοκτήτες από την πλευρά τους εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για το μέλλον και την ελπίδα και η καλοκαιρινή σεζόν για το νησί μας να κυλήσει ομαλά, για να μπορέσουν οικονομικά να ανταπεξέλθουν από τη «ζημιά» που τους προκάλεσε η πανδημία και το lockdown.


Να πούμε ότι οι επιχειρήσεις της εστίασης στο νησί μας τήρησαν ιδιαίτερα αυστηρά τα μέτρα όσον αφορά τα τραπεζοκαθίσματα και φρόντισαν να εξυπηρετήσουν όπου χρειαστεί τους πελάτες τους. Θυμίζουμε ότι τα πρόστιμα άλλωστε είναι αυστηρά στην εστίαση αν δεν τηρηθούν τα μέτρα που έχει ζητήσει η κυβέρνηση.

Να υπενθυμίσουμε ότι από σήμερα η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι από τις 11.00 και μετά, με τα μαγαζιά να κλείνουν γύρω στις 22.45 για να έχει τη δυνατότητα να φύγει εγκαίρως το προσωπικό αλλά και οι πελάτες να γυρίσουν σπίτι τους πριν την απαγόρευση.