Μ. Παρασκευή | ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΕΣ από την Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου – Ι.Μ. Αγίου Διονυσίου

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε στην Ι.Μ. Αγίου Διονυσίου η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου, ενώ ακολούθησε η περιφορά του Επιταφίου εντός του Ναού. Αρκετοί ήταν οι πιστοί που θέλησαν, τηρώντας τα μέτρα, να συμμετάσχουν απόψε στην Ιερά Ακολουθία.

Το ΙΟΝΙΑΝ μεταδίδει από την Κυριακή των Βαΐων καθημερινά τις Ακολουθίες της Μ. Εβδομάδας και διαδικτυακά (από το site του ΙΟΝΙΑΝ, το «imerazante.gr» και στις σελίδες μας στο Facebook).


Οι μεταδόσεις που έχουν εκατοντάδες χιλιάδες προσελκύσεις, πραγματοποιούνται με την ευγενική υποστήριξη συμπολιτών μας, στα πλαίσια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, γεγονός το οποίο είναι απαραίτητο ώστε να υλοποιηθεί τεχνικά όλη αυτή η προσπάθεια.

Η υλοποίηση των μεταδόσεων από την μία μας φέρνει δίπλα σε όλες αυτές τις μοναδικές στιγμές και από την άλλη κρατάει ζωντανές τις παραδόσεις μας, αυτές τις δύσκολες εποχές της πανδημίας.

Οι υποστηρικτές είναι:
– Σύλλογος Φαρμακοποιών Ζακύνθου
– BesTour greece
– ΚΤΕΛ Ζακύνθου
– Επιχειρήσεις Πίπερης
– Γαληνός Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας

Η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου – Ι.Μ. Αγίου Διονυσίου

Αύριο θα μεταδοθεί ο Εσπερινός του Μεγάλου Σαββάτου, (Gloria) από την Ι.Μ. Αγίου Διονυσίου Ζακύνθου στις 8:00π.μ. και στις 8:15μ.μ θα μεταδοθεί η Ακολουθία της Αναστάσεως από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Ξένων.

Ακολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο