Επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση για τον Δ. Θεοδωρόπουλο – Τα περαστικά του ΑΠΣ Ζάκυνθος

Άτυχος ήταν ο τερματοφύλακας του ΑΠΣ Ζάκυνθος Δημήτρης Θεοδωρόπουλος που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Εθνικό Σκουλικάδου και είχε αντικατασταθεί από τον Γιώργο Φιλιά. Ο νεαρός γκολκίπερ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση. Αυτή έγινε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων με απόλυτη επιτυχία όπως ανέφερε και η ομάδα στην επίσημη ιστοσελίδα της zakynthosfc.com.

«Όλα καλά με τον Δημήτρη Θεοδωρόπουλο. Χειρουργήθηκε με απόλυτη επιτυχία (πρόσθιο χιαστό) το μεσημέρι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων από τον διάσημο χειρούργο Ορθοπεδικό Δρ. Χρήστο Παπαγεωργίου, ο γκολκήπερ της ομάδος μας. Η εγχείρηση κράτησε 1,5 ώρα και ο Δημήτρης ξεκίνησε να μετρά αντίστροφα πλέον, τις μέρες της επιστροφής κάτω από τα γκολπόστ. Σιδερένιος Δημήτρη και γρήγορα κοντά μας. Ο ΑΠΣ Ζάκυνθος ευχαριστεί τον Δρ. Χ. Παπαγεωργίου για την αγάπη του προς την ομάδα μας, τον ΔΙΚΟ μας γιατρό Λεωνίδα Μαλιούφα που είναι μόνιμα δίπλα μας, όπως και τον πρόεδρο του Α.Ο.Τσιλιβή κ.Τάκη Γκλαβά για την ευγενική και σημαντική βοήθειά του στην εγχείρηση του ποδοσφαιριστή μας».


Να πούμε ότι τη μεταφορά του ποδοσφαιριστή ανέλαβε ο πρόεδρος του ΑΟ Τσιλιβή Τάκης Γκλαβάς, ενώ μαζί με τον Δημήτρη Θεοδωρόπουλο υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση και ο Δημήτρης Υψηλός που επίσης είχε υποστεί ρήξη χιαστών.