Εθνικός Σκουλικάδου – Προς Μ. Τετάρτη το παιχνίδι με τον Διαγόρα Βραχνέΐκων

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, όλα δείχνουν ότι το εξ’ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής του Εθνικού Σκουλικάδου με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων θα πραγματοποιηθεί αύριο Μεγάλη Τετάρτη. Η ΕΠΟ έχει ορίσει το παιχνίδι στην επίσημη ιστοσελίδα της, ωστόσο δεν έχει προχωρήσει στην ενημέρωση προς τους συλλόγους.
Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, από τη στιγμή που οι Αχαιοί βρίσκονται εντός της επικίνδυνης ζώνης, έχοντας πραγματοποιήσει κακό ξεκίνημα, ενώ πρόσφατα άλλαξαν προπονητή, φέρνοντας τον Ανδρέα Ζήκο.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο σύλλογος αν απαιτηθεί κάτι τέτοιο, είναι έτοιμος να δώσει το παρών και να αγωνιστεί στο Δημοτικό Γήπεδο Μαχαιράδου και να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς που θα τον φέρουν και μια ανάσα από την κορυφή του 9ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Στην ομάδα επικρατεί απόλυτη ικανοποίηση για τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών αλλά και κυρίως για το πάθος που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν γίνει μια παρέα.
Σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία έχει ο Δημήτρης Νόλης, ο άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτης Τρουπιώτης, όπως και ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Γιαννάτος με τον φροντιστή Γ. Μιχαλίτση.