Άδ. Γεωργιάδης στο ΙΟΝΙΑΝ | «Έρχεται νέο οικονομικό πακέτο στήριξης -ανάλογο με αυτό της εστίασης- για τον τουρισμό»

Έρχεται νέο οικονομικό πακέτο στήριξης -ανάλογο με αυτό της εστίασης- για τον τουρισμό και αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα”.

Αυτό δήλωσε σήμερα μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης φιλοξενούμενος στην εκπομπή “Metropolis” του Περιφερειακού Τηλεοπτικού σταθμού ΙΟΝΙΑΝ.


Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη στο πακέτο για τον Τουρισμό θα εντάσσονται όλοι οι εμπλεκόμενοι επαγγελματικοί κλάδοι (ξενοδοχειακές επιχειρήσεις – τουριστικά γραφεία κ.α.) αφού στόχος της Κυβέρνησης είναι η οικονομική ενίσχυση και στήριξη του τουρισμού που ανοίγει στις 14 Μαΐου.

Ερωτηθείς για το άνοιγμα της εστίασης, την Δευτέρα του Πάσχα αλλά και για το κεφαλαίο κίνησης ο Υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε ότι “τα χρήματα που θα πάρουν οι επαγγελματίες θα έχουν την μορφή επιδόματος αλλά θα πρέπει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2021 να έχουν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις δαπάνες”.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης ανακοίνωσε πακέτα στήριξης για κλάδους που μέχρι σήμερα δεν είχαν ενταχθεί σε κάποιο ευεργετικό πρόγραμμα όπως γυμναστήρια , παιδότοποι κ.α.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο