Ο Κάρδαρης έδωσε τη λύση και η Ζάκυνθος νίκησε το μαχητικό Τσιλιβή και «έπιασε» κορυφή (φώτο)

Το τέρμα του Κώστα Κάρδαρη στο 45′ ήταν αυτό που τελικά έκρινε την αναμέτρηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος και του ΑΟ Τσιλιβή, με τους «κυανοκίτρινους» να επικρατούν με 1-0 για την 6η αγωνιστική του 9ου Ομίλου και να παίρνουν και μια άτυπη εκδίκηση για την περσινή τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΠΣ ήταν καλύτερος και είχε και δοκάρι στο 20′ σε φάουλ του Κοναγκάγια, ενώ πριν σκοράρει, ο Κάρδαρης με κεφαλιά νικήθηκε από τον εξαιρετικό Διαμαντή Χαρακτινό.


Τελικά στο 45′ το γύρισμα του Τζατζανά έδωσε την ευκαιρία στον Κάρδαρη να κάνει το 1-0.
Στο δεύτερο μέρος το Τσιλιβή ανέβηκε και είχε ανεπανάληπτο χαμένο τετ α τετ με τον Σέλληνα στο 69′, ενώ εκατέρωθεν ευκαιρίες χάθηκαν και από τις δυο ομάδες. Στο 85′ ο Κάμερον σε μεγάλη ευκαιρία δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στις καθυστερήσεις και το Τσιλιβή είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία μέσα από την περιοχή για να γίνει το 1-1 αλλά την έχασε.

Διαιτητής ήταν ο Νίκος Μιχαλόπουλος από την ΕΠΣ Ζακύνθου με βοηθούς τους Γιώργο Μπάστα και Διονύση Πλέσσα

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Μαρίνος Ν.): Φιλιάς, Κακολύρης Α. (80′ Κολεύρης), Σπύρη, Κούνια, Τζατζανάς, Σούρμπης Στ., Τραγούδας, Κάμερον (89′ Ζώντος), Κοναγκάγια, Κάρδαρης (77′ Καψάσκης), Κονδύλης (77′ Ντάσης)

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ (Ράντος Χ.): Χαρακτινός Α., Μπατσής Β. (60′ Παπαδόπουλος), Τσίνα, Λιβέρης Σ., Μούστα, Χαλκιόπουλος (77′ Μαλαφούρης), Σέλληνας, Αγγελίδης, Μαρούδας Μ., Σαμπανέϊ, Παναγιωτόπουλος (71′ Παπαδάκης)