Οριστικά δεν θα αγωνιστεί για το Τσιλιβή ο Σ. Γεωργίου – Ανακοίνωση του συλλόγου για τον Δ. Υψηλό

Αν και έγιναν προσπάθειες από την ομάδα του Τσιλιβή να αγωνιστεί στην επανεκκίνηση της Γ’ Εθνικής ο αρχηγός Σάκης Γεωργίου, τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής λόγω οικογενειακού ζητήματος είχε ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετό καιρό ότι δεν θα είναι διαθέσιμος.
Τελικά και παρά τις προσπάθειες της διοίκησης να μεταπειστεί και να μπορέσει να βοηθήσει το σωματείο στη μάχη της παραμονής στη Γ’ Εθνική δεν άλλαξε κάτι.
Αυτό σημαίνει ότι ο σύλλογος του Πλάνου θα πρέπει να πορευθεί με το υπάρχον ρόστερ και ότι μεταγραφές καταφέρει να ολοκληρώσει στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Να πούμε εν τω μεταξύ το Τσιλιβή συνεχίζει τις μεταγραφικές του κινήσεις αποκτώντας τον Κώστα Αγγελίδη. Ο εν λόγω αμυντικός έχει αγωνιστεί στον Εθνικό Γαζώρου, τον Πανσερραϊκό, τη Νάουσα, την ΑΠΕ Λαγκαδά, τον Μεγ. Αλέξανδρο Καρπερής και την Ελπίδα Σκουτάρεως.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για τον Δ. Υψηλό


Με τον τραυματισμό του Δημήτρη Υψηλή, το Τσιλιβή απώλεσε μια σημαντική μονάδα στη γραμμή κρούσης. Ο σύλλογος με ανακοίνωση του ευχήθηκε στον ποδοσφαιριστή να ξεπεράσει σύντομα το πρόβλημα τραυματισμού του.
«Το Δ.Σ. και οι φίλαθλοι του ΑΟ Τσιλιβή θέλουμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για το άτυχο περιστατικό του τραυματισμού του Δημήτρη Υψηλού και να του ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση και να διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε κοντά του σε ότι χρειαστεί. Δημήτρη σου ευχόμαστε περαστικά και σύντομα στο γήπεδο».

Δείτε επίσης:

Το Υφυπ. Αθλητισμού για την Ενόργανη Γυμναστική – «Λαμβάνονται υπόψη όλες οι καταγγελίες των αθλητών»

Επιστρέφει στις 11 Απριλίου η Γ’ Εθνική – Δεν αλλάζει τίποτα στον προβιβασμό και τον υποβιβασμό