Το μήνυμα του Μ. Πυλαρινού για τη Γ’ Εθνική – «Όλοι μαζί να σταθούμε κοντά στην ομάδα μας»

Μια ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων του ΑΠΣ Ζάκυνθος Μάκης Πυλαρινός, ο οποίος ευχήθηκε να συνεχιστεί η Γ’ Εθνική, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις Ζακυνθινές ομάδες και ιδιαίτερα τον ιστορικό ΑΠΣ Ζάκυνθος, ο οποίος φέτος έχει υψηλές προσδοκίες.
Η ανάρτηση του αναφέρει: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε ότι υπάρχει και μια κατηγορία ποδοσφαίρου που ονομάζεται Γ’ Εθνική. Το νησί μας εκπροσωπούν και τιμούν με την παρουσία τους τρεις ομάδες. Ο Εθνικός Σκουλικάδου, ο ΑΟ Τσιλιβή και ο αγαπημένος σύλλογος του νησιού μας, ο ιστορικός ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961. Και οι τρεις ομάδες με πολύ φιλότιμη προσπάθεια των παραγόντων τους προσπαθούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τις δυσκολίες που απαιτεί η Γ’ Εθνική και σε χρόνο μηδέν.
Αγαπητοί φίλοι και φίλαθλοι. Ο Σύλλογος Παλαιμάχων του ΑΠΣ Ζάκυνθος κάνει έκκληση σε όλους τους Ζακυνθινούς φιλάθλους. Όλοι μαζί να σταθούμε κοντά στην ομάδα μας με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας. Με τον μικρό ή τον μεγάλο οβολό σας να βοηθήσουμε να ξαναδούμε τη Ζάκυνθο στα μεγάλα σαλόνια, εκεί που είναι η θέση τους. Απ΄’ο όλους έχει ανάγκη η ομάδα που σας έχει προσφέρει συγκινήσεις και χαρές. Δεκαετίες με παίκτες που έγραψαν ιστορία. Χρήστο Κάρδαρη, Μπαρμπαγιώργο, Τάση Ελληνόπουλο, Γιάννη Μουζάκη, Σάκη Σιδηροκαστρίτη, Αδερφοί Δραγώνα, Αδερφοί Κουρούμαλου, Σάκη Μάργαρη, Πέτρο Γιατρά, Βασίλη Στεριώτη, τον κανονιέρη Σπύρο Πισκαρδέλη, τον θρυλικό Ανδρέα Μοθωναίου, τον Τάσο Καμπιώτη, Σ. Βούλτσο, Σ. Μαρινάκη, Χ. Ξένο, τους δεινούς σκόρερ Σπύρο και Νίκο Μαρίνο, Σάκη Βυθούλκα, Σπύρο Φιορεντίνο και τους διαχρονικούς αρχηγούς Διονύση Μουζάκη και Νίκο Κοντονή με 20 χρόνια προσφορά και φυσικά τους πολύ μεγάλους Διονύση Καπανδρίτη, Ντίνο Κωστάκη. Δεν χωράνε όλοι τους. Τους γνωρίζουμε, τους θυμόμαστε, και τους αγαπάμε.
Σύλλογος Παλαιμάχων ΑΠΣ Ζάκυνθος. Υγεία σε όλους, λέμε ναι στα εμβόλια».