Πρόταση από τον Στ. Παντή να γίνει Επιτροπή Αθλητισμού – «Πρέπει να προχωρήσει το θέμα των γηπέδων»

Σε συνέχεια της συνέντευξης και ενημέρωσης που έδωσε στην εφημερίδα «Ημέρα» ο Λογιστής αλλά και Εθελοντής Ειδικός Συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Σταύρος Παντής , αναφέρθηκε σε σημαντικά θέματα για τον Αθλητισμό.
Ίσως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα είναι η Επίσημη Πρόταση προς τον Υπεύθυνο Αθλητισμού του Δήμου Στ. Κακολύρη να γίνει Επιτροπή για τον Αθλητισμό με εκείνον πρόεδρο και τη συμμετοχή εκτός του κ. Παντή, της Περιφέρειας, της ΕΠΣ Ζακύνθου, του Ιατρικού Συλλόγου, της Αστυνομίας και των Διαιτητών. Βασικό θέμα είναι τα γήπεδα και η διενέργεια ελέγχων καταλληλότητας. Τα γήπεδα Αγγερικού, Ρόϊδου και Λιθακιάς αλλά και να βοηθήσουν για αυτά που θα γίνουν σε Καταστάρι, Βανάτο, Ρομίρι και Φιολίτι. Επίσης πρέπει να συζητηθεί και το θέμα του βοηθητικού γηπέδου στο Δημοτικό Στάδιο αλλά και του γυμναστηρίου που δεν χρησιμοποιείται λόγω προβλημάτων στατικότητας από τον σεισμό του 2018.
Από εκεί και πέρα όπως αναφέρει ο κ. Παντής με κίνηση που έχει γίνει και με τη συνδρομή του Υπαλλήλου της ΕΠΣ Ζακύνθου Ντένη Κοτσώνη στάλθηκε αίτημα στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για να υπάρξει διάταξη να δηλώνουν οι ομάδες τον προπονητή που έχουν, λόγω ελλείψεων προπονητών από τη Ζάκυνθο στη Γ.Γ.Α.
Ο κ. Παντής αναφέρθηκε στην πληρωμή μέσω της Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για τη Νησιωτικότητα και τόνισε ότι προχωράει καλά το συγκεκριμένο ζήτημα.
Επίσης πολύ σημαντικό θέμα είναι η συνεργασία με την ΕΠΣ Ζακύνθου για τη θεώρηση των βιβλίων της μετά την περιπέτεια που πέρασε με τα παράτυπα δελτία, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των διπλοεγγραφών τέως αθλητών στα σωματεία, σημειώνοντας ότι με σχετική διάταξη και το κόστος των 200 ευρώ μπορούν να διαγραφούν τα δελτία πάνω από 100 αθλητών σε κάθε ομάδα.
O κ. Παντής θέλησε μάλιστα να ευχαριστήσει δημοσίως τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου Γιώργο Στασινόπουλο, τη Θεματική Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Πολιτισμού Κατερίνα Μοθωναίου και τον Υπάλληλο της ΕΠΣ Ζακύνθου Ντένη Κοτσώνη για τη συνδρομή τους στο να λυθούν πολλά και σημαντικά θέματα.