Ξενοδόχοι Ζακύνθου | Απόλυτη στήριξη στον Φορέα διαχείρισης Ναυαγίου

Την επικείμενη νομοθετική ρύθμιση για την σύσταση φορέα διαχείρισης του Ναυαγίου, χαιρετίζουν με ανακοίνωσή τους και οι ξενοδόχοι της Ζακύνθου, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα προς την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου.
Οι σύλλογοι των ξενοδόχων στηλιτεύουν έριδες και αντιδικίες δεκαετιών με άστοχες και παρελκυστικές δηλώσεις που βλέπουν κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας, με αήθεις χαρακτηρισμούς κατά προσώπων.
Και αναφέρουν “Η επικείμενη νομοθετική ρύθμιση σχετικά με την σύσταση φορέα για την αξιοποίηση, διαχείριση και προβολή του Ναυαγίου της Ζακύνθου, αποτελεί την πρώτη φορά μετά από 40 περίπου χρόνια όπου αναγνωρίζεται επίσημα από το κράτος η σημαντικότητα του εν λόγω παγκοσμίου φήμης αξιοθέατου. Δημιουργούνται πλέον οι συνθήκες για την περαιτέρω ανάδειξη των μοναδικών χαρακτηριστικών της περιοχής, με την υλοποίηση των απαραίτητων υποδομών που θα βελτιώσουν την εμπειρία του επισκέπτη, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη και ευημερία του τόπου και της χώρας. Δεν μπορούμε παρά να στηρίξουμε την πρωτοβουλία αυτή της Κυβέρνησης και να συγχαρούμε τον αρμόδιο Υπουργό Τουρισμού κ. Θ. Θεοχάρη, καθώς και να ευχαριστήσουμε την Περιφερειάρχη Ιόνιων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου και τον Βουλευτή Ζακύνθου κ. Δ. Ακτύπη, για την αρωγή και τις θετικές παρεμβάσεις τους, για την δημιουργία του φορέα.
Η υφιστάμενη κατάσταση του Ναυαγίου, οι έριδες και αντιδικίες δεκαετιών και η πάγια αδυναμία συνεννόησης των τοπικών φορέων καθόλου δεν τιμούν το νησί, ενώ άστοχες και παρελκυστικές δηλώσεις που βλέπουν κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας, με αήθεις χαρακτηρισμούς κατά προσώπων, μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους, τόσο ως προς την απουσία εποικοδομητικού λόγου και προτάσεων, αλλά και διότι δεν αντιπροσωπεύουν το ήθος και την ευγένεια του πάντα φιλόξενου Ζακυνθινού λαού”.

Ακολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο