Φιλοζωικές Οργανώσεις Ζακύνθου | Στον εισαγγελέα μετά την αδιαφορία των τοπικών αρχών & θανάτωση σκυλιών

Η ανεξήγητη αδιαφορία των τοπικών αρχών (και ιδιαίτερα του Δήμου) σε ότι αφορά τα άλυτα προβλήματα των Φιλοζωικών Οργανώσεων της Ζακύνθου και οι τελευταίες θανατώσεις αδέσποτων σκύλων, οδήγησε τα μέλη τους να επισκεφτούν τον Εισαγγελέα του νησιού και να τον ενημερώσουν για ότι συμβαίνει.

Η εφημερίδα «ΗΜΕΡΑ» και η ηλεκτρονική της σελίδα «imerazante.gr», ασχολήθηκαν από την πρώτη στιγμή με τα προβλήματα αυτά και με πρόσφατο ρεπορτάζ (δείτε το εδώ) ανέδειξαν το μέγεθος των προβλημάτων.


Δυστυχώς, δεν… «ίδρωσε» αυτί και η κατάσταση παραμένει η ίδια και μάλιστα… χειροτερεύει.

Το τελευταίο διάστημα οι θανατώσεις σκύλων (δηλητηριάσεις) αυξάνονται δραματικά σε ολόκληρο το νησί, αλλά δεν ασχολείται κανείς, όπως ισχυρίζονται τα μέλη των Φιλοζωικών Οργανώσεων.

Το νησί αριθμεί τρεις (3) Φιλοζωικές Οργανώσεις (Ζακυνθινός Όμιλος Μέριμνας Ζώων, Zante Strays και Healling Paws).

Στην κάμερα του imerazante.gr μίλησαν (από δεξιά) η κα. Δήμητρα Κοντονή από την Zante Strays, η κα. Γιώτα Λημνιού από τον Ζακυνθινό Όμιλο Μέριμνας Ζώων και ο κος. Τάκης Στρούζας από την Zante Strays.

Συμπαράσταση από τις Ναταλία Γερμανού & Κλέλια Ρένεση!

Στο πλευρό των Φιλοζωικών Οργανώσεων Ζακύνθου βρίσκονται δύο γνωστές κυρίες από τον χώρο της τηλεόρασης.

Πρόκειται για τη ζακυνθινή ηθοποιό Κλέλια Ρένεση και την παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού. Μάλιστα και οι δύο τους με κοινό άρθρο στα προσωπικά τους προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των οργανώσεων της Ζακύνθου.

Ακολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο