ΑΠΣ Ζάκυνθος – Δεύτερος τερματοφύλακας στην ομάδα ο Γ. Φιλιάς

Ως δεύτερος τερματοφύλακας θα ενισχύσει τον ΑΠΣ Ζάκυνθος τη φετινή χρονιά ο πολύπειρος Γιώργος Φιλιάς. Ο πρώην γκολκίπερ της Δόξας Λιθακιάς και του Τσιλιβή τα τελευταία χρόνια διατηρείται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και θα βοηθήσει τους «κυανοκίτρινους» με την ποιότητα και την εμπειρία του κάτω από τα δοκάρια.
Θυμίζουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στις Εθνικές Κατηγορίες ο Γιώργος Φιλιάς έχει περάσει από πάρα πολλές ομάδες όπως μεταξύ άλλων τον ΠΑΣ Πρέβεζα, τον Σταυραετό Συράκου, το Καρλόβασι, τον Πανιώνιο, το Σούλι Παραμυθιάς, τον ΠΑΣ Γιαννενα, την Αναγέννηση Αρτας και τον Θεσπρωτό.
Να πούμε ότι ο Γιώργος Φιλιάς παρά τα 48 του χρόνια είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό έκανε τον προπονητή της Ζακύνθου Νίκο Μαρίνο να τον επιλέξει ως δεύτερο τερματοφύλακα.
Θυμίζουμε ότι πρώτος γκολκίπερ στην ομάδα είναι ο νεαρός Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, ο οποίος μάλιστα δεν έχει χάσει κανένα λεπτό συμμετοχής. Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη και για τον πρώτο τερματοφύλακα, γιατί τόσο ο προπονητής τερματοφυλάκων Ντίνος Κυπριώτης όσο και ο Γιώργος Φιλιάς έχουν τεράστια εμπειρία κάτω από τα δοκάρια και θα μπορέσουν να τον βοηθήσουν και να του δώσουν πολύτιμες συμβουλές για να υπερασπίσει τα καρέ της Ζακύνθου.
Από εκεί και πέρα η Ζάκυνθος συνεχίζει καθημερινά τις προπονήσεις της και δυναμώνει ακόμα περισσότερο για την έναρξη της Γ’ Εθνικής.
Να πούμε ότι όλα δείχνουν ότι οι μεταγραφές ολοκληρώνονται για τον σύλλογο που ενισχύθηκε όπου μπορούσε και δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.