Γ.Ν. Ζακύνθου | Ήρθε νέος αναλυτής μοριακής ανίχνευσης κορωνοϊού με δυνατότητα για ταυτόχρονη ανάλυση 91 δειγμάτων!

Νέος Αναλυτής Μοριακής Ανίχνευσης Κορωνοϊού, 91 θέσεων στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Ένα ακόμα υπερσύγχρονο μηχάνημα Μοριακής Ανάλυσης (PCR) για την ταχεία διάγνωση της μόλυνσης απο κορωνοϊό, παραδόθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου.


Μάλιστα, το νέο αυτό μηχάνημα κορυφαίας τεχνολογίας δίνει τη δυνατότητα για ταυτόχρονη ανάλυση 91 δειγμάτων, εξυπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο την υγειονομική «θωράκιση» του νησιού μας.

Ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης δήλωσε σχετικά,

«Συνεχίζουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παραμείνουμε υγειονομικά ασφαλείς. Έχουμε αποδείξει ότι σταθμίζουμε πρώτα και πάνω από όλα την αξία της ανθρώπινης ζωής.

Το νέο μηχάνημα που έφτασε στο νοσοκομείο μας ενισχύει ακόμα περισσότερο την υγειονομική θωράκιση του τόπου μας. Ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου εντείνουμε τις προσπάθειές μας προκειμένου να είμαστε από νωρίς έτοιμοι.

Θα ήθελα να επισημάνω πως για μια ακόμη φορά η Διοίκηση του Νοσοκομείου μας κινήθηκε άμεσα και κατάφερε, όχι μόνο να εξασφαλίσει γρήγορα το μηχάνημα αλλά και να μειώσει στο μισό το κόστος που το Νοσοκομείο υποχρεούται να καταβάλλει για την αγορά κάθε τεστ».

Ακολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο