ΑΠΣ Ζάκυνθος – Δημιούργησε δυνατή ομάδα

Η πρόσφατη απόκτηση του Κώστα Κάρδαρη έδειξε τη λογική που έχει η Ζάκυνθος τη φετινή χρονιά και δυστυχώς φαίνεται ότι δεν θα μπορέσει να την παρουσιάσει, αφού όλα δείχνουν ματαίωση της Γ’ Εθνικής. Οι «κυανοκίτρινοι» θα παρουσίαζαν ένα πολύ δυνατό σύνολο και με Ζακυνθινό κορμό μάλιστα αφού ήδη στην ομάδα είναι αρκετοί αξιόλογοι παίκτες από το νησί μας όπως ο Μάθιου Καψάσκης και ο Μάριος Κωστάκης.
Το κακό για τον σύλλογο είναι ότι όλη αυτή την προσπάθεια φέτος δεν θα μπορέσει να την ολοκληρώσει πιθανότατα, ενώ δεν θα δούμε και τον Νίκο Μαρίνο και τι ακριβώς θέλει να περάσει στο σωματείο. Ο νεαρός Ζακυνθινός τεχνικός θέλει να περάσει τη φιλοσοφία του στον ΑΠΣ, αλλά δυστυχώς οι φετινές συνθήκες δεν τον έχουν βοηθήσει να παρουσιάσει αυτά που θα ήθελε.
Θα πρέπει βέβαια να τονίσουμε ότι ο κορμός που έχει χτιστεί είναι και αποτέλεσμα του πλάνου της διοίκησης της Ζακύνθου αλλά και του πρώην προπονητή Στάθη Καραμαλίκη που είχε δώσει έμφαση προς αυτό το κομμάτι.
Και ο νέος προπονητής δείχνει ότι στηρίζει αυτή τη φιλοσοφία και τη συνεχίζει για τη Ζάκυνθο που θέλει να βοηθηθεί από δικά της παιδιά και να κάνει το βήμα παραπάνω.