Εκπρόσωπος βρετανικού tour operator – «Είδαμε αύξηση 456% στις κρατήσεις προς την Ελλάδα….πολύ ψηλά η Κέρκυρα»

“Η τελευταία ανακοίνωση της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου έχει ήδη προκαλέσει τεράστια αύξηση στις κρατήσεις διακοπών. Την περασμένη εβδομάδα είδαμε αύξηση κατά 456% στις κρατήσεις προς την Ελλάδα, σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα, με τις διακοπές στην Ελλάδα να κατατάσσονται στη δεύτερη σε δημοτικότητα, μετά την Ισπανία και αντιπροσωπεύουν το 18% των συνολικών πωλήσεων την περασμένη εβδομάδα”. Την δήλωση αυτή έκανε στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ εκπρόσωπος του We Love Holidays, του αγγλικού tour operator, που βρίσκεται στην 4η θέση στην κατάταξη στην Βρετανία, βάσει κάλυψης ATOL, έχοντας άδεια για 1.085.000 επιβάτες.

Και συνέχισε: «Οι πελάτες μας έχουν πολύ μεγάλη επιθυμία να κάνουν κράτηση για τις πολυπόθητες διακοπές τους και η ανακοίνωση της βρετανικής κυβέρνησης προσέφερε ενθάρρυνση και ελπίδα ότι οι πολυαναμενόμενες καλοκαιρινές διακοπές του 2021 θα γίνουν πραγματικότητα».


Ειδικά για την Κέρκυρα, υπήρξε αύξηση κατά 479% στις κρατήσεις για το νησί των Φαιάκων.

Σημειώνεται ότι η We Love Holidays, ένας από τους 5 κορυφαίους Operators της Μεγάλης Βρετανίας, ανακοίνωσε τα επίσημα στοιχεία του για την εβδομάδα που ακολούθησε τις ανακοινώσεις Boris Johnson σχετικά με το χρονοδιάγραμμα επανέναρξης των ταξιδιών αναψυχής.

Η εταιρεία λειτουργεί σαν OTA & ΤΟ με αδειοδοτημένο από την CAA ATOL πτητικό πρόγραμμα κυρίως στη Μεσόγειο και με μεγάλο πρόγραμμα σε όλη την Ελλάδα. Τα στοιχεία είναι μείζονος σημασίας, καθώς περιλαμβάνουν ποιοτικά χαρακτηριστικά, αφού έχουν ήδη αφαιρεθεί από το σύνολο των κρατήσεων οι ακυρώσεις, οι αλλαγές ημερομηνιών αναχώρησης και κρατήσεις οι οποίες έγιναν με χρήση voucher, αφήνοντας τον τελικό αριθμό να περιλαμβάνει αποκλειστικά καινούργιους πελάτες.

Πηγή:moneytourism.gr