Ζάκυνθος- Άνοιξε η πλατφόρμα των ραντεβού με το εμβόλιο της AstraZeneca,της ηλικιακής ομάδας 60-64


Άνοιξε η πλατφόρμα των ραντεβού για εμβολιασμούς της ηλικιακής ομάδας 60-64 με το εμβόλιο της AstraZeneca, ενώ ταυτόχρονα κλειδώνει και η ημερομηνία της έναρξης της δεύτερης εμβολιαστικής γραμμής στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου.
Πιο συγκεκριμένα, χθες Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 άνοιξε και η πλατφόρμα των ραντεβού για την ηλικιακή ομάδα 60-64 που θα εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca.
Παράλληλα, από τις 16 Μαρτίου 2021 το Νοσοκομείο μας θα αποκτήσει και δεύτερη εμβολιαστική γραμμή, πράγμα το οποίο σημαίνει πως θα μπορούν να εμβολιάζονται ταυτόχρονα δύο ηλικιακές ομάδες.

Ο βουλευτής Ζακύνθου αναφερόμενος σε αυτή τη θετική εξέλιξη ανέφερε μέσω ανάρτησης του ότι «στο κενό εξακολουθούν να πέφτουν τα λόγια όσων το τελευταίο διάστημα δεν σταματούν να πετούν λάσπη, επενδύοντας στην παραπληροφόρηση και τον αποπροσανατολισμό των Ζακυνθινών προκειμένου να κερδίσουν έδαφος. Σε κάθε περίπτωση η απάντησή μας προς αυτούς έρχεται μέσα απο αδιαμφισβήτητα έργα. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μερίμνησε εμπράκτως ώστε οι Ζακυνθινοί να εμβολιαστούν με AstraZeneca και Pfizer, ενώ σύμφωνα με έγγραφο της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας από τις 16 Μαρτίου στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου θα λειτουργούν δύο εμβολιαστικές γραμμές, δηλαδή θα εμβολιάζονται ταυτόχρονα δύο ηλικιακές ομάδες. Εγώ προσωπικά είμαι εδώ για τον τόπο μου, είμαι παρών και θα συνεχίσω με υψηλό αίσθημα ευθύνης να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου προκειμένου ο εμβολιασμός στη Ζάκυνθο να συνεχισθεί απρόσκοπτα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έως ότου εμβολιαστεί και ο τελευταίος Ζακυνθινός»