ΖΑΟΑ – Συνάντηση με τη Θεματική Αντιπεριφερειάρχη Κ. Μοθωναίου για τα γήπεδα

Μια ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε για τον Ζακυνθινό Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης με τη Θεματική Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Πολιτισμού Κατερίνα Μοθωναίου. Το παρών από τον ΖΑΟΑ έδωσε ο προπονητής Μάνος Βαζαίος και το μείζον θέμα ήταν η δημιουργία των τεσσάρων γηπέδων τένις στην Πλαζ του ΕΟΤ στην Αγία Τριάδα.
«Της παραδώσαμε το φάκελο με τη μελέτη για τα τέσσερα γήπεδα και έχει αναλυτικά τη μέθοδο, τον τρόπο, τα υλικά και το κόστος. Περιλαμβάνει την αντικατάσταση των δαπέδων, την περίφραξη , του φωτισμού. Όλα αυτά. Από τη συζήτηση που κάναμε έδειξε πολύ καλή διάθεση η κ. Μοθωναίου» σημείωσε για το θέμα ο κ. Βαζαίος, ο οποίος εστίασε στο ζήτημα του αιγιαλού καθώς πρέπει να γίνει νέα χάραξη για να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο έργο.
«Η κ. Μοθωναίου μου είπε ότι πρέπει να λυθεί το θέμα του αιγιαλού ώστε να μπορέσει η Περιφέρεια να βοηθήσει και να χρηματοδοτήσει το έργο σε συνεργασία με τον Δήμο. Ο Δήμος πρέπει να κάνει ενέργειες ώστε να γίνει η αίτηση που είχε πραγματοποιηθεί το 2013 και να μπουν στη διαδικασία με τη Κτηματική Υπηρεσία να προχωρήσει το θέμα του Αιγιαλού και συγκεκριμένα της νέας χάραξης ώστε να μπορούν να γίνουν τα έργα με άδεια, διότι ο Αιγιαλός δεν επιτρέπει εργασίες. Έτσι η Περιφέρεια θα μπορέσει να συνδράμει μαζί με τον Δήμο για να γίνουν τα γήπεδα».
Η θετική διάθεση ήταν κάτι που έμεινε για τον ΖΑΟΑ, ο οποίος περιμένει μετά από τις συνεχείς επαφές του με τις αρχές του τόπου να γίνουν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις για να προχωρήσει η μελέτη και να υλοποιηθεί η δημιουργία των τεσσάρων γηπέδων τένις που ζητάει ο σύλλογος.