Πέντε χρόνια από τον χαμό του Δ. Καπανδρίτη – Η αναφορά του ΑΠΣ Ζάκυνθος στην ιστοσελίδα του

Ήταν 17 Φεβρουαρίου του 2015 όταν βρέθηκε νεκρός κοντά στην εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπη ο Διονύσης Καπανδρίτης, ο θρυλικός πρώην πρόεδρος, προπονητής και ποδοσφαιριστής του ΑΠΣ Ζάκυνθος.
Στην ιστοσελίδα των «κυανοκίτρινων» zakynthosfc.com έγινε αναφορά για τον Διονύση Καπανδρίδη που πρόκειται για ένα ξεχωριστό κομμάτι της ιστορίας του ΑΠΣ Ζάκυνθος.
«Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΗΣ δεν είναι πια κοντά μας. Εξαφανίστηκε στις 8 Φεβρουαρίου και βρέθηκε νεκρός πίσω από την εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους δέκα μέρες μετά. Ο ποδοσφαιριστής- προπονητής και πρόεδρος του Ζακυνθιακού μας , πέταξε στους ουρανούς. Αιωνία του η μνήμη. “Τα δάκρυα στερεύουν, η καρδιά βαραίνει, τα λόγια τελειώνουν. Ο Διονύσης Καπανδρίτης δυστυχώς δεν είναι πια ανάμεσά μας αλλά βρίσκεται στις καρδιές και τη μνήμη όλων των Ζακυνθινών.”—(απόσπασμα από την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ στην κηδεία του».
Στην ιστοσελίδα του συλλόγου υπάρχει και ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Διονύση Καπανδρίτη, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στον ΑΠΣ Ζάκυνθος και παραμένει ένα αναπόσπαστο κομμάτι των όσων έχουν πετύχει όλα αυτά τα χρόνια οι «κυανοκίτρινοι».