Αντιπ/χης Ζακύνθου | «Καλή σταδιοδρομία στη λαμπρή καριέρα σου κ. Διοικητά»

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, Γιώργος Στασινόπουλος αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα τον Διοικητή Πυροσβεστικής Ν. Ζακύνθου, Χρήστο Καλογερόπουλο.

Αναλυτικά:


«Διακατέχομαι από συναισθήματα βαθιάς συγκίνησης και τιμής διότι αποχωρίζομαι από την Ζάκυνθο ένα άξιο στέλεχος της ΠΥ που υπηρέτησε το νησί μας με τον καλύτερο τρόπο.

Τηρώντας τις υποχρεώσεις μας και αναλογιζόμενοι την ύψιστη τιμή και ευθύνη που επωμιστήκαμε, για την αντιμετώπιση πυρκαγιών, πλημμυρών και φυσικών καταστροφών, εργαζόμενοι νυχθημερόν, πετύχαμε στο μείζον τις αποστολές.

Αφιερώνοντας υπομονή, επιμονή, περίσσιο φιλότιμο και αναρίθμητες θυσίες, μέρα και νύχτα ,προτάσσοντας το “Eμείς”, έναντι του “Eγώ”. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και αισθάνομαι υπερηφάνεια για την συνεργασία. Δηλώνω δε απερίφραστα ότι, με συνισταμένη την κοινή μας προσπάθεια και πίστη στις προσδοκίες μας, φέραμε εις πέρας κατά τον ιδανικότερο τρόπο την αποστολή μας.
Φεύγοντας από τον μικρό νομό μας ο διοικητής Χρήστος Καλογερόπουλος και πηγαίνοντας σε μεγαλύτερο, του εύχομαι καλή σταδιοδρομία στην λαμπρή καριέρα του».

Ακολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο