Φιλόξενος Α.Σ. Αμέα Ζακύνθου – «Στηρίζουμε την προσπάθεια του κ. Πάστρα για το Κολυμβητήριο»

Σε ανακοίνωση προχώρησε το Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία του Φιλόξενου που έκανε λόγο για την προσπάθεια του Δήμου για τη δημιουργία του Αθλητικού Κέντρο στο Φιολίτι. Μάλιστα έγινε εκτενής αναφορά για τον αντιδήμαρχο Χρήστο Πάστρα, ο οποίος είχε μιλήσει στην εφημερίδα μας για το συγκεκριμένο ζήτημα.
«Με ευχάριστη έκπληξη ενημερωθήκαμε από τα τοπικά ΜΜΕ για την δημιουργία ενός δημοτικού κολυμβητηρίου στο νησί μας. Συγκεκριμένα, ο Αντιδήμαρχος Αρτέμισιών, πρόεδρος της ΚΕΔΗΖ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του «Φιλόξενου» Αθλητικού Συλλόγου ΑμεΑ Ζακύνθου, ανάφερε στα τοπικά ΜΜΕ, σχετικά με τη δημιουργία Αθλητικού Κέντρου στην περιοχή Φιολίτι. Συγκεκριμένα, ο κος. Πάστρας Χρήστος δήλωσε ότι ο Δήμος ετοιμάζει ένα πλήρη φάκελο για ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο που θα περιλαμβάνει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου ,κλειστό γήπεδο μπάσκετ και ένα κολυμβητήριο».
Στην ανακοίνωση του Φιλόξενου, τονίζεται ότι ο σύλλογος στηρίζει την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και του Αντιδήμαρχου για να προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα προς τα μπροστά και να δημιουργηθεί Δημοτικό Κολυμβητήριο στο νησί μας.
«Ο πρόεδρος του «Φιλόξενου» κύριος Σκιαδόπουλος Γιάννης και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στηρίζουμε την προσπάθεια που κάνει η δημοτική αρχή με τον αντιδήμαρχο Αρτεμισίων κύριο Χρήστο Πάστρα και καλούμε όλους τους Ζακυνθινούς, τα Σωματεία και τους Συλλόγους που ασχολούνται με τον αθλητισμό και το άθλημα της Κολύμβησης να συνεργαστούμε ώστε να δημιουργηθεί το Δημοτικό Κολυμβητήριο στο νησί μας».

Ολοκλήρωσε την εγγραφή του στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων ο Φιλόξενος


Εν τω μεταξύ ολοκλήρωσε με κάθε επισημότητα την εγγραφή του στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων ο Φιλόξενος, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό είχε προβεί στις απαραίτητες ενέργειες. Αυτό σημαίνει ότι ο σύλλογος είναι νόμιμος και μπορεί να συμμετάσχει χωρίς κανένα πρόβλημα στις διοργανώσεις που θέλει. Θυμίζουμε ότι ο σύλλογος έχει και τμήμα στίβου, αλλά και κολύμβησης, όπου κατά το παρελθόν έχει φέρει μεγάλες επιτυχίες. Στο δυναμικό του είναι και ο Γεράσιμος Λιγνός από την Κεφαλονιά που είναι Παραολυμπιονίκης, αλλά και ο Αριστοτέλης Μαρίνος που είναι επίσης Παραολυμπιονίκης με μεγάλες διακρίσεις στον στίβο. Ο σύλλογος προσφέρει σημαντικό έργο στο νησί μας και συνεχίζει να το κάνει, παλεύοντας κόντρα σε μεγάλες αντιξοότητες.

Ακολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο