Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ν. Ζακύνθου | Οργανωτική ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προς την προγραμματική συνδιάσκεψη του Απρίλη

Με γοργά βήματα προχωρά η οργανωτική ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μέσα από τις κομματικές, συλλογικές δημοκρατικές διαδικασίες, προκειμένου οι νομαρχιακές συνδιασκέψεις να αποτελέσουν το κύτταρο των συζητήσεων, του προβληματισμού, του απολογισμού και του προγραμματισμού των μελών, και βεβαίως την εκλογή νέων συντονιστικών οργάνων του κόμματος.
Οι ΓΣ των οργανώσεων ΣΥΡΙΖΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά 23/1 και 24/1 ενώ η νομαρχιακή συνδιάσκεψη 30-31/1/2021.

Σε πείσμα των ζοφερών καιρών, η προγραμματική εμβάθυνση και ο διάλογος με την κοινωνία είναι πολλαπλά επιβεβλημένος.
Η έναρξη της πολιτικής αντεπίθεσης του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στον ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ προϋποθέτει ένα μαζικό εύρωστο, αριστερό προοδευτικό κόμμα που θα εκφράζει και θα υπερασπίζεται ατομικά, κοινωνικά δικαιώματα και ελευθερίες.
Ένα κόμμα που θα εκφράζει την μεγάλη προοδευτική πλειοψηφία του τόπου μας και του λαού μας.
Γι αυτό και ο λόγος μας δεν θα πάψει να είναι ένα συνεχές ενωτικό κάλεσμα προς όλους τους δημοκρατικούς προοδευτικούς πολίτες της χώρας, να πυκνώσουν τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ στην μάχη κατά της ολιγαρχίας και της συντήρησης.


Ακολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο