Ανοιχτή επιστολή της Δόξας Πηγαδακίων – «Είναι ανεπίτρεπτο να διαδίδονται ψευδείς ειδήσεις»

Σε ανοιχτή επιστολή προς όλα τα αθλητικά σωματεία της χώρας που έχουν ενεργά γυναικεία τμήματα ποδοσφαίρου προχώρησε η Δόξα Πηγαδακίων. Αναφέροντας τους σοβαρούς κινδύνους που διέπουν το άθλημα, ο σύλλογος τόνισε ότι είναι ανεπίτρεπτο να διαδίδονται ψευδείς ειδήσεις από εκπροσώπους άλλων συλλόγων.
«Είναι ανεπίτρεπτο, εγωιστικό και αντισυναδελφικό να ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, από εκπροσώπους ομάδων που ανήκουν σε συγκεκριμένη κατηγορία, ότι θα αγωνιστούν μόνο αυτές οι ομάδες τις συγκεκριμένης κατηγορίας, και όχι οι υπόλοιπες άλλες δύο. Είναι οξύμωρο, την στιγμή που ξαναγίνεται από κάποιους μια προσπάθεια συλλογικής εκπροσώπησης, την ίδια στιγμή, να διαδίδονται τέτοιες ψευδείς ειδήσεις που δείχνουν έλλειψη αλληλεγγύης».
Ο σύλλογος τονίζει ότι πρέπει όλοι να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια και όχι να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα.
«Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Καμία αθλήτρια δεν μπορεί να αγωνιστεί, εάν δεν υπάρχει ενεργό σωματείο. Κανένα σωματείο, δεν μπορεί να βελτιωθεί αν δεν βελτιώνετε, το ίδιο το άθλημα. Το άθλημα, το κάθε άθλημα, βελτιώνετε με τη μεγαλύτερη συμμετοχή και μαζικότητα καθώς και με τη δημόσια αποδοχή του. Αν λοιπόν, σε αυτές τις δύσκολες ώρες, δεν σταθούμε όλα τα σωματεία, ως παίκτες μιας ομάδας, δεν θα μπορέσουμε να κρατήσουμε τα οποία κεκτημένα».
Η Δόξα Πηγαδακίων στην αναφορά της κάνει λόγο και για τον Γιώργο Χατζησαρόγλου που είναι πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ τονίζοντας ότι κάνει ότι χρειάζεται για να επιστρέψει σε μια κανονικότητα το ποδόσφαιρο.
Εν συνεχεία ο σύλλογος αναφερόμενους στους διακινητές όπως τους κατονομάζει αυτών των ψευδών πληροφοριών, τονίζει ότι αλλού έχουν στόχο.
«Κλείνοντας, βέβαια, οι διακινητές αυτών των ψευδών πληροφοριών, αλλού στοχεύουν.
Σε μια μεταγραφή. Σε μια αθλήτρια. Στη λαϊκή εν κατακλείδι παροιμία, ……να ψοφήσει η «γίδα του γείτονα». Ναι. Οκ. Αλλά υπάρχει και η άλλη άποψη. Άμα καεί το σπίτι του γείτονα, ετοιμάσου και για το δικό σου. Αλλά αυτά προφανώς είναι ψιλά γράμματα».
Η Β’ Εθνική Γυναικών είναι στο περίμενε όσον αφορά το πότε θα μπορέσει να ξεκινήσει κανονικά, με τη Δόξα Πηγαδακίων να έχει υψηλές βλέψεις για τη φετινή χρονιά, ωστόσο είναι άγνωστο αν θα γίνει κανονικά το πρωτάθλημα, με τους συλλόγους να κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα»