«Νοσοκομείο» ο ΑΠΣ Ζάκυνθος – Χρονιά προβλημάτων και ατυχιών

«Στραβά» πηγαίνει μέχρι τώρα για την ομάδα της Ζακύνθου η οποία συνεχώς καλείται να αντιμετωπίσει νέα προβλήματα. Δεν φτάνει η πανδημία του κορωνοϊού που σταμάτησε κάθε αγώνα σε επίπεδο Γ’ Εθνικής και όχι μόνο, αλλά και τα φαινόμενα τραυματισμού που ταλαιπωρούν συνεχώς την ομάδα. Τελευταία περίπτωση εκείνη του Κάρλος Εντουάρντο όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο σύλλογος, ωστόσο δεν είναι η μόνη, αφού από την αρχή της χρονιάς τραυματίστηκε σοβαρά ο νεοαποκτηθείς Κλαούντιο Ματέους, ενώ προβλήματα είχαν και οι Μάθιου Καψάσκης και Χρήστος Ντάσης.

Το χειρότερο για τη διοίκηση είναι ότι χτύπησαν παίκτες που προορίζονταν ως βασικοί από την αρχή της χρονιάς, με τον Ματέους στο ματς με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και τον Κάρλος Εντουάρντο να δείχνει καλά στοιχεία στο μοναδικό παιχνίδι που έδωσε και η Ζάκυνθος έμεινε στη λευκή ισοπαλία με τον Αίαντα Γαστούνης. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής είχε αποχωρήσει τραυματίας στο 86ο λεπτό εκείνης της αναμέτρησης.
Η «κακοδαιμονία» που περιτριγυρίζει τη Ζάκυνθο δεν έχει μείνει ασχολίαστη από κύκλους της ομάδας, με ορισμένους να θεωρούν υπεύθυνη την αγωνιστική απραξία των παικτών που τους κάνει ακόμα πιο επιρρεπείς στους τραυματισμούς, ενώ άλλη προσπαθούν να δουν τι πραγματικά φταίει και σημειώνονται απώλειες σε βασικούς παίκτες.
Η Ζάκυνθος σε περίπτωση που ξεκινήσει και πάλι η Γ’ Εθνική είναι ήδη με μείον δυο βασικά στελέχη και αυτό είναι κάτι που θα προβληματίσει σε περίπτωση που η χρονιά συνεχιστεί, με τους «κυανοκίτρινους» να αρχίζουν με υψηλές βλέψεις.