Μητρώο Αθλητικών Σωματείων – Και επίσημα μέλος η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ζακύνθου

Σχεδόν καθημερινά έχουμε την είσοδο νέων σωματείων από το νησί μας στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων. Χθες και επίσημα μπήκε εντός και η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ζακύνθου, η οποία αποτελεί τον 15ο σύλλογο από τη Ζάκυνθο που ολοκληρώνει τις απαραίτητες διαδικασίες.
Πρόκειται φυσικά για το μοναδικό σωματείο στο νησί μας που ασχολείται με τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, ενώ διοργανώνει εκτός της Ανάβασης Ζακύνθου που είναι κάθε χρόνο (εκτός του 2020 που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού) και αγώνες drift που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακοί.
Έχει φυσικά δεκάδες οδηγούς στο δυναμικό της, οι οποίοι έχουν μείνει κοντά της σε δύσκολες καταστάσεις και έχουν στηρίξει την ΑΛΕΖ για να συνεχίσει την παρουσία της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Από εκεί και πέρα αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να προστεθούν και άλλα σωματεία από το νησί μας, αφού έχουν ολοκληρώσει την προεγγραφή τους αρκετοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι και μένουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί και η δική τους παρουσία στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.
Να πούμε ότι είναι απαραίτητο να καταφέρουν να εγγραφούν όλοι οι σύλλογοι στο Μητρώο καθώς τα επόμενα χρόνια θα είναι απαραίτητη η παρουσία τους για να συμμετάσχουν σε αθλητικές διοργανώσεις, ενώ όσοι σύλλογοι δεν τα καταφέρουν δεν θα μπορούν να δώσουν το παρών.
Ειδικά στον χώρο του ποδοσφαίρου είναι αρκετοί σύλλογοι που δεν έχουν εγγραφεί από το νησί μας και χρειάζεται να επισπεύσουν ακόμα περισσότερο τις διαδικασίες για να τα καταφέρουν εγκαίρως και να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα.