Χρήστος Τζόλης – Από το Ιόνιο Τουρνουά στη Superleague

Ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ΠΑΟΚ είναι ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος έχει πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος σκοράροντας και στην Ευρώπη κόντρα σε σπουδαίες ομάδες αλλά και στην Ελλάδα που έχει σταθερή απόδοση. Αυτό που δεν θυμούνται πολλοί είναι ότι ο νεαρός μεσοεπιθετικός το 2011 συμμετείχε στο Ιόνιο Τουρνουά με τον Δικέφαλο του Βορρά και κατέκτησε μάλιστα η ομάδα την 1η θέση στην κατηγορία Προ Τζούνιορ.
Από τότε ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε μόνο ανοδική πορεία και έφτασε να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο.
Ο Ανδρέας Γκούσκος που διοργανώνει επί σειρά ετών το Ιόνιο Τουρνουά, όπου έχουν έρθει ομάδες από το εξωτερικό όπως η Τβέντε και η Γκένκ προχώρησε σε ανάρτηση αναφερόμενος στον Χρήστο Τζόλη και την παρουσία του στη διοργάνωση στο νησί μας.
«Έχω δει, αρκετούς ποδοσφαιριστές , στα παιδικά τουρνουά , που μετά έλαμψε το ταλέντο τους. Εδώ, τρίτος στην παρουσίαση, ο νεαρός Τζόλης Χρήστος του ΠΑΟΚ. Τέλος, πολλή μεγάλος προπονητής για την εξέλιξη του, υπήρξε ο Χριστόδουλος Αλεξάνδρου».
Και άλλοι ξεχωριστοί ποδοσφαιριστές έχουν περάσει από διοργανώσεις στο νησί μας και μετά έχει φανεί το σπουδαίο τους ταλέντο. Ο Χρήστος Τζόλης είναι μόνο ένα από τα πολλά παραδείγματα παιδιών που ήρθαν στη Ζάκυνθο αγνώριστοι τότε και κατάφεραν μετά από χρόνια πετύχουν στο υψηλότερο επίπεδο.
Φυσικά πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν αυτά τα τουρνουά, τα οποία δίνουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες στους ποδοσφαιριστές να δείξουν το πολύ μεγάλο τους ταλέντο.